Helal size ustalar!

Diyarbakırlı iki usta sağlık çalışanlarına destek için Karlıova Devlet Hastanesini ücretsiz boyadı

Haberler 24.02.2021 - 09:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl iki usta, salk çalanlarna destek vermek için Bingölün Karlova ilçesindeki devlet hastanesini ücretsiz boyayarak, örnek bir dayanma sergiledi.

Karlova Devlet Hastanesinde boya yaplacan, ayn hastanede görev yapan salk personeli kardeinden örenen Diyarbakrl usta Ozan Güzel, bu çalmay arkada ile gönüllü yapmak istediklerini hastane yönetimine bildirdi.

Yönetimin uygun görmesi üzerine boya ustas Ozan Güzel ve arkada Esat Güngör, Diyarbakrdan Bingöle gitti.

K USTANIN ÖRNEK DAYANIMASI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede ön saflarda yer alan salk çalanlarnn güzel bir ortamda hizmet vermesine katk sunmak isteyen iki usta, yaklak bir ay süren çalma ile 4 katl, 50 yatakl Karlova Devlet Hastanesinin tamamn ücretsiz boyad.

Usta Güzel, yönetimin kabul etmesi ile zaman kaybetmeden çalmalara baladklarn belirterek, Yaklak bir ayda arkadam Esat Güngör ile hastanenin tamamn boyadk. Salk çalanlar bizler için gece gündüz demeden çalyor. Onlar için bir ay çaltk. Bu da bizi mutlu etti. diye konutu.

Bahekim Zehra Bingöl ise salk personeli için gösterilen bu dayanma örneinden mutluluk duyduklarn belirterek, Böylesine duyarl vatandalarmz gördükçe salk çalanlar olarak gurur duyuyoruz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git