Hep halkla birlikteler

Başkan Beyoğlu salgın sürecinde de halkın arasında

Haberler 16.06.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yeni tip korona virüs salgnnn Türkiyede görülmeye balad mart ayndan sonraki süreçte sosyal mesafe ve maske kuralna uygun davranarak vatanda ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Göreve balad 16 Nisan 2019 tarihinden bu yana geride kalan 14 ayda 200 binden fazla vatanda ziyaret edip kurduu scak diyalog ve iletiimle dikkat çeken AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, tüm dünyay kasp kavuran ve Türkiyede de mart ayndan itibaren etkili olan yeni tip korona virüs sürecinde de bu özelliini korudu. Maske kullanp sosyal mesafe kuralna uygun olarak mahalle mahalle ve semt semt ziyaretlerde bulunan Bakan Beyolu, son olarak AK Parti Balar lçe Bakan Erkan Gezer ile birlikte Körhat Mahallesinde vatandalar ve esnaf gezerek sohbet etti. Türkiyenin pandemi süreci ile mücadelesini kararl bir ekilde sürdürürken dier yandan hayatn da devam ettiini belirten Bakan Beyolu, milletle aralarna mesafe koymamaya özen gösterdiklerini söyledi.

BZE GÖRE BELEDYECLK RUTN HZMETLERDEN BARET DEL

Belediyecilii rutin hizmetlerden ibaret görmeyen bir anlaytan geldiklerini belirten Bakan Beyolu, bu yüzden hizmetleri devam ettirirken ayn zamanda gönüllere girmeyi de amaçlayarak hareket ettiklerini kaydetti. Beyolu, Vatandalarmz bizi görünce önce aryor, sonra seviniyor. Bizi barlarna basyorlar. Bir yl içinde gitmediimiz mahalle ve sokak kalmad. Baz yerlere defalarca gittik. Vatanda seçimden seçime hatrlamak doru deil. Siz onlarn yannda olursanz, dillerinden anlarsanz, sorunlarna pratik çözümler üretirseniz onlarn gönülleri size sonuna kadar açk oluyor. Cumhurbakanmzn çizdii bu kutlu yolda emin admlarla yürümeye devam edeceiz dedi.

DEVAM EDEN ASFALT çALIMALARINI NCELED

Bakan Beyolu, Körhat Mahallesindeki ziyaretin ardnda asfaltlama çalmalarnn devam ettii Mevlana Halit Mahallesine geçti. Cengizler Caddesi ve Peynirciler çars bölgelerinde devam eden asfaltlama çalmalarn inceleyerek gelinen son durum hakknda Fen leri Müdürlüü ekiplerinden bilgi alan Beyolu, çalmalar izleyen vatandalarla görüerek buradan ayrld.

Ana Sayfaya Git