Her yerde el dezenfektesi

Büyükşehir Belediyesi toplu yaşam alanlarına el dezenfekte üniteleri yerleştirdi

Haberler 03.04.2020 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediyesi Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla korona virüs salgnna kar vatandalarn yararlanmas için il genelinde toplu yaam alanlarna el dezenfekte üniteleri yerletirdi.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, dünya genelinde hzla yaylan ve kentte de görülen korona virüs salgnna kar ehir genelinde çalmalarn aralksz sürdürüyor.

YAAM ALANLARINA DEZENFEKTAN

Salgnn Türkiyede görüldüü ilk günden itibaren toplu tama araçlar, ticari taksiler, cadde ve sokaklar, kamu ve özel kurulular bata olmak üzere kentin her köesinde dezenfekte çalmalarn balatan Vali Hasan Basri Güzelolunun talimatyla korona virüs salgnna kar toplu yaam alanlarna, kamu ve özel kurululara el dezenfekte üniteleri yerletirildi. Büyükehir Belediyesince hazrlanan el dezenfekte üniteleri, Büyükehir Belediyesi görevlileri tarafndan Dicle Üniversitesi Hastaneleri, Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi, Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesi, Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesi, havaliman, otogar, KUR binalar, Kredi Yurtlar Kurumu yurtlar, PTT ubeleri bata olmak üzere kentte hizmet veren tüm kamu ile özel kurum ve kurululara brakld.

Hastanelere gitmek zorunda kalan vatandalar bata olmak üzere toplu yaam alanlarn kullananlar, Büyükehir Belediyesinin ülkede ilk vakann görüldüü günden beri kentte çok önemli çalmalar yürüttüünü kaydederek el dezenfekte ünitelerinin yerletirilmesinden dolay Vali Hasan Basri Güzelolu ile Büyükehir Belediyesi yetkililerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git