'Herkes elini taşın altına koysun'

Diyarbakır´da 2 yıl önce 15 yaşındayken kandırılarak dağa kaçırılan oğlu Yusuf için evlat nöbetini sürdüren Celil Begdaş, bütün partiler bir araya gelirse dağa kaçırılan çocuklarının getirilebileceğini ifade ederek, evlat nöbetini siyasette kullanılmaması gerektiğini söyledi.

Haberler 15.03.2021 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 2 yl önce 15 yandayken kandrlarak daa kaçrlan olu Yusuf için evlat nöbetini sürdüren Celil Begda, bütün partiler bir araya gelirse daa kaçrlan çocuklarnn getirilebileceini ifade ederek, evlat nöbetini siyasette kullanlmamas gerektiini söyledi.

ELN TAIN ALTINA KOYSUN

Begda, 22 aydr olumun peindeyiz. PKKl Nurettin Demirta, Aileler kalksn oradan, gelsinler Irakta çocuklaryla görütüreceiz dedi. Aradan bir gün geçtikten sonra olumun konutuu videosunu paylatlar. Sanki bu ailelerle pazarlk yapyor. Eer samimiyseler bütün ailelerin çocuklarn braksn. Biz bütün siyasi partilere sesleniyoruz, herkes elini tan altna koysun artk bu ailelerin sabr kalmad. Biz buraya siyaset yapmaya gelmedik. Herkes burada cierini, evladn istiyor. Bütün partiler, AK Parti, MHP, CHP, Y Parti anlasnlar çocuklar getirirler. Yoksa bizim çocuklarmzn yerleri çok zor, kaçamyorlar. Kimse bizi siyasette kullanmasnlar. çocuum zamann bulursa kaçsn gelsin. O ve arkadalar kim frsatn bulursa kaçsn gelsin dedi.

Ana Sayfaya Git