Herkes nöbette!

Çocuklar havuza girmek, güvenlik görevlileri ise sokmamak için nöbette

Haberler 23.06.2020 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, koronavirüs önlemleri kapsamnda Anzele Parkndaki süs havuzuna çocuklarn girmemesi için özel güvenlik görevlileri, nöbet tutuyor. çocuklar ise daha önce yüzdükleri havuza girebilmek için frsat kolluyor.

Diyarbakrda, koronavirüs salgnndan önce yaz aylarnda çocuklar, scan etkisiyle yasak ve tehlikeli olmasna ramen Sur ilçesi Melikahmet Mahallesindeki Anzele Parknda bulunan süs havuzuna girerek, serinliyordu. Salgna ramen çocuklar, yasak ve tehlikeye aldrmadan süs havuzuna girmeye devam edince Sur Kaymakaml harekete geçti.

BRBRLERN KOLLUYORLAR

Kaymakamlk, çocuklar salgn riskinden korumak için parkta özel güvenlik personeli görevlendirdi. Park içerisinde ve çevresinde sabahn erken saatlerinden itibaren nöbet tutan güvenlik personeli, havuza yaklaan çocuklar uzaklatrarak suya girmelerini engelliyor.

Koronavirüs salgnndan önce yasak olmasna ramen rahatlkla girip serinledikleri süs havuzunda, imdi güvenlik görevlisi engeli ile karlaan çocuklar da bir frsatn bulup, havuza girmek için park kenarnda bekliyor.

Ana Sayfaya Git