Herşey gençlik!

Yenişehir Belediyesi, gençlerin bir araya gelip gelişimleri için çalışmalar yapacağı ve sınavlara hazırlanabileceği yeni bir alan oluşturdu.

Haberler 12.02.2021 - 00:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesinde salgn sürecinde örencilerin eitim öretimden uzak kalmamas için ilçede EBA Destek Merkezleri kurarak örencilere internet, tablet ve televizyon eriimi salayan Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, bu kez örencilerin snavlara hazrlanmas için içesinde sosyal alanlarnda yer ald gençlik merkezini faaliyete geçirdi.

Yeniehir ilçesinde bulunan Aliye zzet Begoviç Gençlik Merkezi, modern dekorasyonu ve çalma ortamyla gençlere çada bir etkinlik ortam sunuyor.

GENçLK MERKEZ

Dört kattan oluan gençlik merkezinin son iki kat kütüphane, dinlenme ve elenme alan olarak tasarland.

Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi olarak eitim ve öretime oldukça önem verdiklerini aktaran Beikci, Yeniehir ilçemizde gençlik merkezimizin yan sra bölgemizin ilk dijital kütüphanesini açtk. Gençlerimiz bu merkezlerimizde elektronik kitap okuyucular ile daha önce yüklenmi soru bankalarndaki testleri elektronik çözecek, kitabn okuyacak. Yüzlerce, binlerce kitap alp kat israf yapacamza bir elektronik kitap okuyucu ve bir elektronik kalem ile yazp çizip kapattnda hepsi sfrlanacak. Bu mekanlarmzda ayn zamanda örencilerimize ücretsiz çay, kahve, pasta ve kurabiye gibi ikramlarmzda yaplmaktadr. dedi.

Ana Sayfaya Git