Hevsel Bahçeleri'nde uyuşturucu operasyonu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Hevsel Bahçeleri'ndeki operasyonda 11,5 kilogram kubar esrar ile 8 bin 280 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Haberler 03.08.2017 - 08:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Sur ilçesinde UNESCO Dünya Kültür Miras Listesinde yer alan Hevsel Bahçelerinde düzenlenen uyuturucu operasyonunda 11,5 kilogram kubar esrar ile 8 bin 280 kök Hint keneviri ele geçirildi.

OPERASYON SABAH BALADI

l Emniyet Müdürlüü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Özel Harekat ubesi ekiplerinden 100 polisin katlmyla Dicle Nehri kenarndaki Hevsel Bahçelerinde sabah saatlerinde balatlan operasyon tamamland.

DRONE LE TESPT EDLD

Operasyonda drone ile tespit edilen 11 alanda 8 bin 280 kök Hint keneviri ile kurutulmaya braklan 11,5 kilogram kubar esrar bulundu. Kenevirler polis ekiplerince numune alnmasnn ardndan yerinde imha edildi.

l Emniyet Müdür Yardmcs Alper Güne, Hevsel Bahçelerinde yaplan operasyonlarda geçen yl 1 milyon kök, bu yln banda 80 bin kök kenevirin imha edildiini anmsatt.

ZEHR TACRLERNE GEçT YOK

çalmalarn devam ettiini belirten Güne, Etkin ve kararl çalmalarn neticesini alm bulunuyoruz. Geçmi yllara oranla hem sayda hem ekilen arazide düü var. Etkin mücadelemiz sürecek herkesin bilmesini istiyoruz ki Diyarbakrda ve yurt sathnda çalmalar kararl bir ekilde sürecek. Zehir tacirlerine müsaade etmeyeceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git