Heyecanım büyük!

Güzeloğlu, "Diyarbakır'ın gelişmesine ve Diyarbakır'ın daha iyiye gitmesine dönük bir süreçte görev almanın heyecanını şimdiden hissediyorum".

Haberler 22.06.2017 - 01:03 Son Güncelleme : 22.06.2017 - 01:06

Diyarbakr Valilii görevine atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzelolu ilk demejini verdi. Güzelolu, Diyarbakrn gelimesine ve Diyarbakrn daha iyiye gitmesine dönük bir süreçte görev almann heyecann imdiden hissediyorum. dedi.

Vali Güzelolu, Türkiyenin sanayi kenti Kocaelide yaklak 3 yldr görev yaptn hatrlatt. Bugün itibariyle Diyarbakr Valiliine atandn anmsatan Güzelolu, Öncelikle bu onurlu ve sorumlu göreve bizleri layk gören ve Diyarbakr Valilii onurunu tevcih eden Sayn Cumhurbakanmza, Babakanmza, Bakanmza içtenlikle teekkür ediyorum. ifadesini kulland.

Kocaelide 3 yl çok güzel bir görev süresi geçirdiini dile getiren Vali Güzelolu, kentte her alanda yaam kalitesinin gelimesi, kamu hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, vatandalarn can ve mal emniyetinin temin ve tesis edilmesi noktasnda çok güzel gelimeler ve aamalar katedildiini anlatt.

KENTN GELMS

Güzelolu, eitim ve salk bata olmak üzere Kocaelide temel kamu hizmetlerinde çok büyük baarlar ve dönüümler gerçekletirildiini belirterek, unlar söyledi:

Ben bu tüm baarlarda bize çok büyük destek, güven duyan, bizimle her an, her zaman birlikte olan tüm Kocaeli vatandalarmza içtenlikle teekkürlerimi sunuyorum. Onlarn bize olan güveni, sevgisi, bizim bu zor ama onurlu görevde bu hizmetleri gerçekletirmede en büyük yardmcmz oldu. üphesiz Sayn Bakanmz Fikri Ik, milletvekillerimiz, Kocaeli Büyükehir Belediye Bakanmz, tüm kamu yöneticisi arkadalarmz, sivil toplum temsilcileri de bize bu süreçte hem güven hem de destek verdiler ve Kocaelideki vatandalarmz da hakikaten bizi hep sevgiyle kucakladlar.

HZMET HEYECANI

Kocaeliden ayrlmann üzüntüsünü ve burukluunu yaadn vurgulayan Vali Güzelolu, kentte edindii dostluklarn en büyük kazanç olduunu belirtti. Vali Güzelolu, Diyarbakrn kadim bir kent olduuna iaret ederek, sözlerini öyle sürdürdü:

Diyarbakrda Vali olarak görev almak, bu sorumluluu üstlenmek bizler için büyük bir onur ve sorumluluk. Buradan güzel Diyarbakrmzn deerli bütün vatandalarna sevgi, sayg ve selamlarm sunuyorum. Onlara hizmet etmenin heyecann paylayorum. nallah göreve baladmz andan itibaren beynen ve bedenen, tüm gücümüzle Diyarbakr daha iyiye, daha güzele, daha kalknm bir kent ve Türkiyeyi zenginletiren bir büyükehire dönütürmek için çalacaz. Burada en büyük güvencemiz ve en büyük yardmcmz da Diyarbakr halk olacak. Diyarbakr halkn kucaklayarak, onlarla birlikte inallah bu hedefi ve dönüümü gerçekletireceiz. Bu noktada Diyarbakrn gelimesine ve Diyarbakrn daha iyiye gitmesine dönük bir süreçte görev almann heyecann imdiden hissediyorum. Vali Güzelolu, ayrca Kocaeli ve Diyarbakrdaki vatandalarn Kadir Gecesini tebrik etti.

Ana Sayfaya Git