Hijyenik paket!

Diyarbakır'ın Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, pandemi süreci nedeniyle eğitim ve öğretimin yıl sonuna kadar online olarak verilmesi kararı sonrası çocuklarla bir araya gelip çeşitli hediyeler verdi.

Haberler 21.11.2020 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Abdullah çiftçi, pandemi süreci nedeniyle eitim ve öretime yl sonuna kadar online olarak devam edilme karar sonras çocuklar kültür ve bilgi evlerinde arlad. Burada gerçekletirilen aktivitelerin ardndan Kaymakam çiftçi, çocuklara içinde hijyen malzemelerinin olduu çeitli hediyeler verdi.

çocuklarla yakndan ilgilenen Kaymakam çiftçi, pandemi süreci nedeni ile çocuklarn okullarndan uzak kaldn söyledi. Kaymakam çiftçi, Pandemi süreci nedeniyle verilen ara tatilde belediyemizin hem kültür evinde hem de bilgi evinde pandemi kurallarna uygun bir ekilde çocuklara yönelik programlar düzenlendi. Bugün de bu programlardan birinin sonucunda çocuklarmza temizlik ve hijyen malzemesi ile içerisinde ayakkabnn da olduu hediyeler veriyoruz. Amacmz kültür ve bilgi evleriyle Surun bütün çocuklarna dokunmak ve ulamaktr. Pandemi kurallar çerçevesinde çocuklarmz sürekli bu kurslara davet ediyoruz. çocuklarmzn darya çkabildii saatlerde bundan sonrada bu aktiviteler devam edecektir dedi.

BAIVAR MAHALLESNDE YEN BR KÜLTÜR EV VE YAAM ALANI AçACAIZ

lçeye bal Bavar Mahallesinde de kültür evi ve yaam alan inaatnn tamamlandn ve en ksa sürede açacaklar müjdesini veren Kaymakam çiftçi, çocuklarmzn eitimden geri kald noktalar biz belediye ve kaymakamlk olarak telafi etmek istiyoruz ve bu noktada çalmalarmz devam edecek. nallah en yakn zamanda Bavar Mahallemizde yeni bir kültür evi ve yaam alan açacaz. naat süreçleri tamamland önümüzdeki hafta içerisinde açln yapacaz. Sur ilçemizin özellikle merkez mahalleleri bata olmak üzere bütün çocuklara dokunmak ve ulamak istiyoruz. Deerlerimizi deerler ile beraber eitilmesi noktasnda bir gayret içerisindeyiz. nallah bu gayretler neticesinde çok daha güzel bir nesil ve deerlerle yetien ülkesine, milletine, devletine, ailesine, sokana ve çevresine faydal bir nesil yetitirmi olacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git