Hırsız, pazarcıyı terazisiz bıraktı

Diyarbakır’da kimliği belirsiz şahıs, gece geç saatlerde araçları kontrol ettikten sonra gözüne kestirdiği bir minibüsün camını taşla kırdı. Hırsız, mağdur pazarcıyı terazisiz bırakıp kayıplara karışırken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberler 25.12.2021 - 01:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda kimlii belirsiz ahs, gece geç saatlerde araçlar kontrol ettikten sonra gözüne kestirdii bir minibüsün camn tala krd. Hrsz, madur pazarcy terazisiz brakp kayplara karrken o anlar güvenlik kamerasna yansd.

Hrszlk olay, Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, pazarclk yapan Hüseyin Tosun, aracn pazarn kurulaca cadde üzerine brakt. Hrsz, gece 02.10 sularnda araçlar kontrol ettikten sonra gözüne kestirdii minibüsün camn tala krd. Hrsz, daha sonra cebinden çkard bçakla minibüsün kapsn açarak içindeki teraziyi alp kayplara kart. O anlar ise güvenlik kamerasna yansd.

Bin lira zararm var

Sabah tezgahn açmak için aracna yanaan Tosun, aracnn cam krldn ve terazisinin olmadn fark ettiini söyledi. Araçta para olduunu ve hrszn paray fark etmediini belirten Tosun, Hrsz, kapy krdktan sonra teraziyi alp gidiyor. Yaklak bin liraya yakn bir zararm var. Polis ekipleri gereini yapacan söylediler diye konutu.

Tosun, hrszdan ikayetçi olurken, polis ekipleri hrszn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git