Hırsızın kahve keyfi

Hırsızlar kısıtlama gününde girdikleri büfede kahve içip 6 bin lira ile kayıplara karıştı

Haberler 29.05.2020 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sokaa çkma kstlamasnn olduu günlerde hrszlar market ve büfelere dadand. 2 buçuk saat boyunca büfede kalan hrsz, kahvesini de içtikten sonra 6 bin lirayla kayplara kart.

Olay, merkez Yeniehir ilçesi Ofis semtinde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ramazan Bayramnda çileri Bakanlnn korona virüsü tedbirleri kapsamnda uygulad 4 günlük sokaa çkma kstlamasn frsat bilen hrszlar, gece saatlerinde büfeye dadand. Daha öncede 2 defa soyulan bir büfe kstlama günü tekrar soyuldu. Büfenin çatsn krarak içeri giren hrsz, 2 buçuk saat boyunca büfe içerisinde oyalanarak kahve içti. Kasada bulunan para ile büfedeki malzemeleri çalan hrsz kayplara kart.

Yaklak 6 bin lira zarara urayan büfe iletmecisi duruma tepki göstererek zaten zor durumda olduklarn bu olayla durumlarnn daha da kötületiini söyledi.

KAHVESN çP GTT

Büfe iletmecisi Agit Mermerta, zanlnn biran önce yakalanmas konusunda yetkililere çarda bulundu. Mermerta, Sokaa çkma kstlamasnda biz de kepenkleri kapatp 4 günlüüne köye gittik. Sabah geldiimde dükkan açtm, tütün mamullerini çalp kasamz patlatmlar. Yaklak 6-7 bin aras bir zararmz oldu. Hrsz çatdan girmi, polislerin tarifine göre 18 yalarnda zayf biriymi. 2 buçuk saat boyunca içeride kalm ve oturup kahve içmi. Daha önce 2 defa soyulduk. Hrszlara unu söyleyeceim, elleri ayaklar tutuyor, kendileri çalmak yerine emekçinin mallarna göz dikip çalmasnlar. Bu zor süreçte korona virüs bir taraftan, i olmuyor o bir taraftan üstüne hrszlk oldu mu esnaf perian hale geliyor. Ben sabah 06.00da buray açp geceye kadar çalyorum, mücadele ediyorum, kendi ekmeimin, helalimin peindeyim ama çalmayp bir saatini hrszlk yaparak 6 bini cebine atmalar saçma. Emniyet yetkililerine sesleniyorum, bunu yapanlarn bir an önce bulunmas ve cezalarnn çekmelerini istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git