Hırsızlar dükkan sahibini vurdu!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde telefoncuda hırsızlık yapan kişi dükkan sahibi tarafından yakalanıp darp edildi. Kaçan pişkin hırsız bir müddet sonra arkadaşlarıyla dükkana gelerek baba ve iki oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Olay anı anbean güvenlik kameralarına yansıdı.

Haberler 08.08.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, Diyarbakrn Balar ilçesi 5 Nisan Mahallesi Girne Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, öle saatlerinde telefoncuda hrszlk yapan bir kii dükkan sahibi tarafndan fark edilince tekme tokat dövüldü. Pikin hrsz kaçarak arkadalaryla beraber silah alp dükkana geri döndü.

PKN HIRSIZ

Dükkan sahibi Mehmet eref Ö. (65) ve oullar Hakk Ö. (29), Ramazan Ö. (23) tekrar gördüü hrsz yakalamak isterken, hrszlar tarafndan kurun yamuruna tutuldu. Hrszlar kaçarak uzaklarken yaral olarak yere ylan baba ve oullar çevredeki vatandalarn haber vermesi üzerine olay yerine gelen çok sayda 112 Salk ekipleri tarafndan ilk müdahalesi yaplarak hastaneye kaldrld. Olay yerinde güvenlik güçleri tarafndan geni çapta inceleme yaplrken kaçan hrszlarn yakalanmas için geni çapta operasyon balatld. Olay an anbean güvenlik kameralarna yansd.

Ana Sayfaya Git