Hırsızları çaya davet ediyor!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde hırsızlar, iki ay içinde telefoncu dükkanını ikinci kez soydu. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken iş yeri sahibi hırsızları çay içmeye davet etti.

Haberler 23.02.2021 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesinde hrszlar, iki ay içinde telefoncu dükkann ikinci kez soydu. Olay an güvenlik kameralarna yansrken i yeri sahibi hrszlar çay içmeye davet etti.

Olay, geçtiimiz cuma günü meydana geldi. Geçtiimiz aylarda ayn i yerine binann merdiven altndaki duvar krp giren hrszlar, bu sefer sabah saatlerinde levye ile kepenkleri krp telefon dükkanna girip elektronik eyalar çalarak kayplara kart. O anlar güvenlik kamerasna yansrken, i yeri sahibi hrszlar bu sefer çaya beklediklerini söyledi.

GELSNLER çAY çELM, NE LAZIMSA GÖTÜRSÜNLER

ki ay içerisinde i yerinin ikinci kez soyulduunu aktaran aban Yldzöz, ilkinde de hrszlarn yakalanmadn ifade etti. lk olayn yaras açkken ikinci maduriyetin balarna geldiini vurgulayan Yldzöz, Sabah saat 05.00 sralarnda darabann kesildiini ve yerinden çkarldn fark etti. Esnaf arkadalar sa olsunlar haber verdi. Geldiimizde kepenk yoktu. Darabann yarsn kesip dükkana girmiler. Yine geçen sefer gibi camekandaki bütün cihazlar, müteri cihazlar onlar çalmlar. Dükkanmn içi dört kamerayla izleniyor. Güvenlik kameram da var. Yüzleri maskeli ve elleri eldivenli. Bu ikinci maduriyetim. Toplamda 80 bin lira civarnda zararm var. Ya biz de hrszlk yapacaz ya da esnafl brakacaz. çay demliyorum, bekliyorum. Krmasnlar, numaram kapdadr arasnlar. Gelsinler çay içelim ne lazmsa götürsünler dedi.

Polis, zanllarn yakalanmas için çalma balatt.

Ana Sayfaya Git