Hırsızların geçiş mekanına döndü!

İki hafta arayla ikinci defa hırsızların hedefi oldu

Haberler 08.06.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir ilçesinde hrszlar, iki hafta arayla ikinci defa girdikleri büfeden toplam 8 bin liralk malzeme çalp kayplara kart.

Olay, Ofis semtinde bulunan bir büfede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yaklak iki hafta önce hrszlar girdikleri büfeden 6 bin liralk malzeme çalmt. Dün gece saatlerinde tekrar ayn büfeye giren hrszlar bu defa da yaklak 2 bin liralk malzeme çalarak kayplara kart.

K HAFTA ARAYLA

Yaklak 8 bin lira zarara uradn belirten büfe iletmecisi çekdar Mermerta, iki hafta önce i yerlerinin yine ayn yerden girilerek soyulduunu söyledi. Mermerta, kinci seferle beraber 7-8 bin lira zararmz var. Girdikleri yerleri onardk, yine ayn yerden girmiler. Diyarbakrn merkezinde, göbeinde ofis semtinde ayn olay ikinci defa bamza geliyor. Önceki olayda da ikayetçi olmutuk, dünkü olayda da ikayetçi olduk. Girdikleri yeri onardk ama yine ayn yerden, ayn sistemle girmiler. Bu sefer demir profil yaptk. Ne yapmamz gerektiini bilmiyorum. 18-19 yalarnda bir genç, geliyor içeri giriyor bir iki saat kalp gidiyor. Geçen sefer o kadar uzun kalmt ki kahve bile içmiti. Hrszlarn yakalanp cezalandrlmasn istiyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git