Hizmet sunumu

Diyarbakır Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında video konferans yöntemi ile gerçekleşen yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını değerlendirme toplantısına katılarak belediyenin hizmetlerini anlattı.

Haberler 07.05.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Balar ilçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu bakanlnda video konferans yöntemi ile gerçekleen yeni tip korona virüs (Covid-19) salgn deerlendirme toplantsna katlarak belediyenin hizmetlerini anlatt.

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun bakanlnda kentteki belediye bakanlarnn katlm ile yeni tip korona virüs (Covid-19) salgn sürecinin deerlendirildii video konferansl toplant gerçekletirildi. lçe bakanlarnn da katld toplantda salgn süreci, alnan tedbirler ve yaplan çalmalar masaya yatrld.

VAL GÜZELOLUNA ANLATTI

Diyarbakr Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaplan hizmetleri anlatt. Beyolu, Covid-19 salgnna kar her türlü mücadeleyi verirken cumhurbakanmzn emir ve talimatlar dorultusunda dier hizmetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. Pandemi süreci ile ilgili her türlü tedbirleri almaya devam ederken, dier hizmetleri de aksatmadan sürdürmeye dikkat ediyoruz. Valimizin toplantda ilçemize yaptmz hizmetlerimiz için bizlere teekkür ve takdiri bizlerin sorumluluunu arttrm, moral ve motivasyonumuzu yükseltmitir. Kendisine çok teekkür ediyoruz. Her hal ve artlarda vatandalarmzn hizmetkaryz dedi.

Ana Sayfaya Git