Hizmetler kesintisiz!

Bağlar Belediyesi, kırsal Özdemir Mahallesine 3,5 kilometre yol kazandırarak ulaşım sıkıntısına son verdi.

Haberler 06.01.2021 - 06:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, Özdemir Mahallesine 3.5 kilometre yeni yol kazandrarak ulamda yllardr yaanan skntlara son verdi. 5 Nisan Mahallesinde ise kaldrmlar yenilenerek ara sokaklar parke talaryla güzelletirildi.

Balar Belediyesi, 2019 ve 2020 yllarnda ilçenin her tarafna hizmet çalmas yayarken 2021 ylna da hzl bir giri yapt. Fen leri Müdürlüüne bal ekipler, krsal Özdemir Mahallesinin uzun yllardr devam eden ve vatandalarn ikayetine konu olan yol sorununu çözüme kavuturdu. Mahalle merkezinde 3.5 kilometreyi kapsayan yeni yol açlarak ulamda yaanan aksaklklara son verildi. Alt temel ve üstyap malzemeleri döenerek ina edilen yol, yaplan çalmalarn ardnda vatandalarn hizmetine sunuldu. lçe merkezinde ise kaldrm yenileme ve parke ta yenileme çalmalar devam ediyor. 5 Nisan Mahallesinde bozulan kaldrmlarn alt yaps düzeltilerek ara sokaklar parke çalmalaryla ulam için elverili hale getirildi.

ESNAF VE VATANDA BULUMASI

Belediye ekipleri ilçeyi güzelletirme çalmalarna devam ederken, Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ise geçen iki ylda geleneksel hale getirdii esnaf ziyaretlerinde yeni yln ilk çkarmasn Dörtyol Caddesine yapt. Vatandalarn ilgisine tek tek selam verip sohbet ederek karlk veren Bakan Beyolu, girdii i yerlerinde esnaflarn taleplerini dinleyerek alverie gelen vatandalarla dertleti, belediye hizmetlerinden memnun olup olmadklarn sordu. çeitli konulara ilikin sorun ve taleplerini aktaran vatandalar ise genel anlamda hizmetlerden memnun olduklarn dile getirerek pandemi koullarna ramen halkla olan ban koparmayarak cadde ve sokaklar arnlamasndan dolay Bakan Beyoluna teekkür etti.

2021 YILI HZMETTE DORUA ULATIIMIZ YIL OLACAK

Hizmette sürekliliin esas olduunu belirten Bakan Beyolu, 2019 ve 2020 yllarnda ilçe tarihinin en güzel hizmetlerini yaptk. Ama bununla yetinmeyeceiz. imdi çtay daha yukarya çektik. 2021 yl bu bakmdan inallah doruk noktasna ulatmz dönem olacak dedi.

Bakan Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile beraber Kaynartepe Mahallesinde ise 4 aileye misafir oldu. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Beyolu, kentsel dönüümün yaplaca mahallenin bu çalmalarn ardnda hak ettii deeri kazanarak vatandalar için huzur adas haline geleceini ifade etti.

Ana Sayfaya Git