Hizmetlerimiz rahatsız etti

HDP’nin elindeyken terör olayları ve hizmetten mahrum bırakılmasıyla gündeme gelen Diyarbakır’ın kalbi konumundaki Bağlar ilçesi, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti’ye geçtikten sonra 20 yılda yapılamayan hizmetleri 27 ay gibi kısa zamanda yapılarak büyük bir değişime uğradı.

Haberler 25.06.2021 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, HDPli belediye tarafndan ilçede 20 ylda yaplamayan hizmetleri 27 aya sdrnca bundan rahatsz olan CHP ve HDPye yakn medya gruplarnn kirli alg operasyonlarnn hedefinde olmaya devam ediyor. Daha once PKK mensuplar tarafndan iki kez hizmet arac yaklan belediyenin yapt hizmetleri durduramayan kesimler bu kez baka alglarla hizmetleri baltalamaya çalyor. lçedeki deiimi hazmedemeyen kesimlerin, hizmet noktasnda eletirecek konu bulamaynca içi bo ucuz polemiklerle saldrmaya çaltn belirten Bakan Beyolu, bu durumun kendilerini daha çok güçlendirdiini ve daha fazla motive ettiini kaydetti. Söz konusu medya oluumlarn ilçedeki deiimi kendi gözleriyle görmeye davet eden Beyolu, polemiklerle kaybedecek zamanlar olmadn söyledi.

Bizi milletimize hizmet etmekten alkoyamazsnz

Beyolu, Biz sadece Allaha kulluk ederiz, milletimizin önünde düme ilikleriz. Cumhurbakanmz bizim liderimizdir, devlet bakanmzdr. Elbette kendisine olan saygmz ifa edeceiz, gayet tabi onun yannda dümemizi ilikleriz. Sayg, sevgi, edep ve terbiye kültürümüzün gereidir. Bizim muhatabmz aziz milletimizdir. çok ükür milletimiz 27 ayda nasl hizmetler yaptmz görüyor, bunu hep birlikte yayoruz. Bu tür haber ve paylamlar gündem deitirme, hizmet akmz gölgeleme çabas olarak deerlendiriyoruz. 20 ylda yaplmayan hizmetleri 27 aya sdrdk. Keke bunu yapanlar bizi hizmet noktasnda eletirebilseydi. Fakat bunu yapamyorlar, çünkü nasl hizmet yaptmz, milletimizle nasl bütünletiimizi onlar da biliyor. Hiçbir alg operasyonu, hiçbir provokasyon bizi milletimize hizmet etmekten, bu kente olan sevdamzdan vazgeçiremez. Bu tür ucuz polemikleri oluturmak isteyenleri davet ediyoruz, buyursunlar gelsinler hep beraber ilçemizin merkezinden Karacadan en ucra köesine kadar yaptmz hizmetleri kendi gözleriyle görsünler. 27 aydr hiçbir ayrm yapmadan ilçemizin her tarafna hizmet götürdük, deyim yerindeyse her taraf antiye haline getirdik. Gecemizi gündüzümüzü milletimizin huzuruna ve geleceine adam durumdayz. Bizim hizmet dnda uraacak ucuz polemiklerle kaybedecek tek bir saniyemiz yoktur diye konutu.

MKYK Üyesi Parlak: Balarda Ak Belediyecilik fark var

Ak Parti Merkez Karar Ve Yürütme Kurulu Üyesi Alaattin Parlak, Balar Belediye Bakan Beyolunun hizmetleriyle ilçede fark oluturduunu söyledi. Parlak, AK Belediyeciliinin güzel örneklerini hayata geçiren, Balarn kroniklemi sorunlarna çözüm üreten, sosyal ve gönül belediyeciliinde önemli admlar atan Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve ekibini tebrik ederim ifadelerini kulland.

lçe Bakan Demir: ftiralarla deil, hizmete vesile olacak uyarlarla karmza gelin

CHP ve HDP medyasnn alg operasyonlarna bir tepki de Ak Parti Balar lçe Bakan Ahmet Maruf Demirden geldi. Demir, Bizleri eletirmek isteyenlerin de varsa eer söyleyecekleri, itham ve iftiralar ile deil en güzelini ve en dorusunu yapmamza vesile olacak uyarlarla karmza çkmalarn yeliyorum. çünkü bizler ancak Allahn huzurunda eiliriz. Ve bizler, baka bir ey için deil, yllardr metruk braklan Balar ilçemize ve mehcur braklan bu ilçemizin halkna hizmet etmenin derdindeyiz. Bu sebeple, alg çalmasndan da öte böylesine bir dayatmay iddetle knyorum dedi.

Ana Sayfaya Git