Hoşgeldin bebek paketi dağıtıldı!

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde doğum yapan kadınlar ve yeni doğan bebeklerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 215 bebeğe ‘Hoş Geldin Kayapınar’ın Bebeği’ paketi dağıtıldı.

Haberler 25.02.2021 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayyla farkl çalmalara imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni doan bebeklerin ihtiyacn karlamak amacyla belediye tarafndan haziran aynda balatt, Ho Geldin Kayapnarn Bebei Projesinden, ocak ayna kadar 215 anne evlerinde ziyaret edilerek, çanta ve bebek bakm ürünlerinin yer ald paket datld.

HO GELDN BEBEK

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç, yeni doum yapan annelerin özel günlerinde yanlarnda olmay ve dünyaya gözünü açan bebeklerin salkl geliimini önemsediklerini ifade ederek, ziyaretlerde emei geçen belediye personellerine teekkür etti.

Hayata geçirilen projeden duyduklar memnuniyeti dile getiren anneler ise Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koça ve emei geçenlere, bizlerin mutluluklarna ortak olduklar ve hediye paketleri takdiminde bulunduklar için teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git