HÜDA PAR, Diyarbakır'da "Gençlik Şöleni" düzenledi

Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu "Etkinliğin startını buradan verdik. İnşallah önümüzdeki hafta da İstanbul'da olacak. Amacımız bedenen, ruhen ve zihnen güçlü bir gençlik yetiştirmeye çalışmak"

Haberler 25.10.2021 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, HÜDA PAR Gençlik Kollar l Bakanl tarafndan Gençlik öleni düzenlendi.

Gençlik Kuaklara Smaz sloganyla merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesindeki nevruz alannda gerçekletirilen etkinlik, Kuran- Kerim tilaveti ve ilahilerle balad.

Etkinlikte daha sonra satranç, masa tenisi turnuvas, kou, yumurta, penalt ve halat çekme yarmas yapld.

Etkinlie katlan HÜDA PAR Genel Bakan Zekeriya Yapcolu da gençlerle bir süre masa tenisi oynad.

GENçLK ÖLEN

Yapcolu, gazetecilere yapt açklamada, HÜDA PAR Gençlik Kollar Genel Merkezinin gençlere yönelik çeitli aktiviteler gelitirdiini söyledi.

Gençlie yönelik bu tür etkinliklerin sürekli hale getirileceini dile getiren Yapcolu, Etkinliin startn buradan verdik. nallah önümüzdeki hafta da stanbulda olacak. Bu etkinliklerle gençleri sportif faaliyetlerle bir araya getirmi oluyoruz. Amacmz bedenen, ruhen ve zihnen güçlü bir gençlik yetitirmeye çalmak. dedi.

Bu çalmalarn sürekli olacan dile getiren Yapcolu, youn bir katlm beklediklerini aktard.

Yapcolu, Hem gençlerin kaynamasn salamak hem maneviyatn güçlendirme çalmalar salamak hem de onlar baz yanl yönlendirmelerden muhafaza etmek. Kendimiz olmay gençlerimize öretmeliyiz. Kendi kökleri üzerinde yükselme uurunu onlara kazandrmay hedefliyoruz. Allah bu niyetimizi hayrla sonuçlandrsn. diye konutu.

Ana Sayfaya Git