"HuQQabaz" Forum AVM'de açıldı

Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM'de, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini müşterilerine sunan HuQQabaz kafe ve restorantın açılışı gerçekleştirildi.

Haberler 06.01.2022 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Açld günden bu yana Diyarbakrn her anlamda gözdesi olmay baaran ve Güneydounun en büyük alveri merkezi olan Forum AVM, seçkin markalara ev sahiplii yapmaya devam ediyor.

HuQQabaz Diyarbakrda

Yemek ve elence sektörüne katt fakl bir solukla adndan bahsettiren HuQQabaz kafe ve restorant, 13üncü ubesini Diyarbakr Forum AVMde hizmete soktu.

Restorantn açl kurdelesini Yeniehir Belediye Bakan Yardmcs Mustafa Temel, Arif Yldrm, Diyarbakrl insan Selahattin Altnda, Sanayiciler ile i insanlar, basn yayn kurulularnn temsilcileri ve seçkin davetliler hep birlikte kesti.

STHDAM SALANIYOR

HuQQabaz markasn Diyarbakra kazandran i insan Mahir Duraner, yapt açklamada, Diyarbakr için yeni bir yatrm gerçekletirdiklerini belirterek, 42 arkadamzla birlikte burada çalyoruz. HuQQabaz, Türkiye ve körfez ülkelerinde yeme-içme ve elence alannda çok güçlü bir marka. Diyarbakra HuQQabaz getirmekten dolay çok mutluyuz. Bugün açlmz srasnda Diyarbakrllardan büyük bir teveccüh gördük. Sa olsun Diyarbakrllar bizi yalnz brakmadlar. Keyifli bir mekan yaptk. Yeni bir i alan oluturmu olduk. nallah daha iyilerini de Diyarbakra bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git