Husumetli aileler arasında düğün salonunda kavga: 9 yaralı

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde husumetli aileler arasında düğünde çıkan bıçaklı kavgada biri ağır 9 kişi yaralandı.

Haberler 22.08.2019 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Nurda ilçesinde husumetli iki ailenin fertleri arasnda düün esnasnda çkan, ta, sopa ve bçaklarn kullanld kavgada biri ar 9 kii yaraland. Kavga srasnda aile fertleri birbirlerine ait olan araçlar yakmaya çalmas sonucu bir kamyonet yanarak hasar gördü.

Olay, ilçeyenin Kurudere Mahallesindeki Belediye Kullar Düün salonunda meydana geldi. ddialara göre, düün salonunda karlaan ve aralarnda husumet bulunduu örenilen her iki ailenin fertleri arasnda tartma çkt. Tartmann büyüyerek kavgaya dönümesi sonucu taraflar birbirlerine ta, sopa ve bçaklarla saldrmaya balad.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayda jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin biber gaz ile müdahale ettii kavga güçlükle sonlandrld.

Kavgada çeitli yerlerinden yaralanan E.Ö.Y, E.Ö.K, S.A.K, S.Ö.K, K.Ö.K, Y.A.Y, S.A.S, B.G.S ve Y.Ö.S. haber verilmesi üzerine bölgeye gelen salk ekipleri tarafndan ambulanslarla Nurda Devlet Hastanesine kaldrld.

Acil serviste ilk müdahalesi yaplan yarallar daha sonra Gaziantepteki çeitli hastanelere sevk edildi.

Yarallardan birinin hayati tehlikesinin bulunduu örenilirken, olayn ardndan jandarma ve polis ekipleri, düün salonu çevresinde ve hastanede youn güvenlik önlemi ald.

Ana Sayfaya Git