Husumetli iki aile arasında silahlı kavga: 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli olan iki ailenin fertleri arasında çıkan kavgada, 1'i ağır 7 kişi, av tüfeğiyle vurularak yaralandı. Kavgada, ev ve iş yerleri ateşe verildi.

Haberler 27.06.2019 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, öle saatlerinde ilçeye bal Yaslca Mahallesinde meydana geldi. 24 ubat tarihinde, Ziya Karaçizmeli (36) ve mam Adlnn (61) öldürüldüü silahl kavgann ardndan iki aile arasnda husumet oldu. Karaçizmeli ve Adl ailesi fertleri sokakta karlnca tekrar tartma çkt. Tartma, büyüyerek av tüfeklerinin kullanld kavgaya dönütü. Kavgada kim tarafndan atelendii bilenmeyen tüfeklerden çkan saçmalarn isabet ettii Bar Karaçizmeli (14), Müslüm Karaçizmeli (35), Mehmet Karaçizmeli (55) Mehmet Karaçizmeli (38), brahim Karaçizmeli, (34), Mustafa Karaçizmeli ile Önder Adl (31) yaraland.

Kavgann ardndan Kazaçizmeli ailesinin ev ve i yerleri atee verildi. çevredekilerin ihbaryla olay yerine jandarma, itfaiye ve salk ekipleri sevk edildi. Salk görevlilerince ilk müdahalesi yaplan yarallar, çeitli hastanelere kaldrld. Tedaviye alnan yarallardan 1inin hayati tehlikesinin bulunduu örenildi.

Öte yandan, anlurfa Valilii olayla ilgili açklama yaparak çkan kavgada 1i ar olmak üzere 7 kiinin yaralandn duyurdu. Yaslca Mahallesi ile yarallarn tedavi gördüü hastanelerde polis ve jandarma geni güvenlik önlemi ald. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git