Husumetlisini silahla yaraladı, boş kovanları toplayıp kaçtı

Diyarbakır’da aralarında husumet bulunan iki kişinin kavgasında silahlar çekildi. Olayda bir kişi yaralanırken, saldırgan olay yerindeki boş kovanları toplayarak kayıplara karıştı.

Haberler 11.02.2018 - 12:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda aralarnda husumet bulunan iki kiinin kavgasnda silahlar çekildi. Olayda bir kii yaralanrken, saldrgan olay yerindeki bo kovanlar toplayarak kayplara kart.

Olay, Balar ilçesi Kaynartepe Mahallesi 293. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarnda husumet bulunan iki kii bir süre tartt. Tartmann alevlenmesinin ardndan taraflardan biri yannda tad silah çkararak, karsndakine 3 el ate etti. ahs, daha sonra olay yerindeki bo kovanlar toplayp kaçt. çevredeki vatandalarn ihbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Yaral ahs, olay yerinde yaplan ilk müdahalenin ardndan Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesine kaldrlarak tedavi altna alnd.

Güvenlik güçleri, delil çalmas yapmak için soka araç ve yaya trafiine kapatt. Yaplan incelemede olay yerinde bo kovanlara rastlanmazken, ahsn yakalanmas için çalma balatld.

Ana Sayfaya Git