Huzur İçin Asayiş!

İl Emniyet Müdürlüğünce huzur ve güvenliğin devamlılığının sağlanması amacıyla 350 polisin katılımıyla asayiş uygulaması yapıldı

Haberler 20.05.2018 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Emniyet Müdürlüü tarafndan, huzur ve güvenliin devamllnn salanmas amacyla 350 polisin katlmyla asayi uygulamas gerçekletirildi.

Kentte huzur ve güvenliin devam, önleyici kolluk hizmetlerinin yaplmas ile üpheli görülen, aranan uyuturucu satcs ve kullanclar ile terör nitelikli suç ve suçlularla mücadele amacyla merkez Balar ilçesinin Yeniköy ve Baclar mahallelerinde uygulama yapld.

Asayi ube Müdürlüü koordinesinde yürütülen uygulamaya 350 polisten oluan 42 ekip katld.

KENTN HUZURU VE GÜVEN çN

Ekipler, umuma açk i yeri ve internet kafeleri denetledi, üpheli kiilerin kimlik kontrolünü yapt, baz araçlarda da arama gerçekletirdi.

Uygulamada, kumar oynanmas için yer ve imkan salama suçundan aranan bir kii yakaland, askerlik yoklamas kaça 22 kiiye yasa gerei tebligat yapld.

Uygulama kapsamnda 2 i yerinde yaplan aramada ise 2 tombala makinesi, 2 kamera, 2 televizyon ile çok sayda oyun kart ve pulu yakaland, 55 kiiye tombala oyunu oynamaktan idari ilem yaplarak, 14 bin 245 lira idari para cezas kesildi.

l Tütün Denetleme ekiplerinin kapal alanlarda sigara içenlere ve içiren iletmelere 10 bin lira para cezas kestii 2 i yeri de zabta ekiplerince mühürlendi.

Ana Sayfaya Git