Huzur Uygulaması

Diyarbakır'da 350 polisin katıldığı uygulamada kumar oynatıldığı belirlenen 12 iş yeri kapatıldı. Güvenlik uygulamasında ise PKK üyesi olduğu iddiasıyla bir kişi yakalandı

Haberler 12.06.2017 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Murat YÜZÜGÜLLÜ

DYARBAKIR - Ülke genelinde düzenlenen Huzur Ramazan 2 operasyonu kapsamnda Diyarbakrda, kumar ile tombala oynayan ve oynatanlara yönelik denetimlerde 12 i yeri kapatld.

l Emniyet Müdürlüü ekiplerince, kent merkezinde kumar ve tombala oynatlmasna ilikin 60 adrese e zamanl operasyon gerçekletirildi.

Asayi ube Müdürlüü koordinesindeki uygulamaya, Terörle Mücadele, Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele ile Özel Harekat ube Müdürlüklerinden müteekkil 46 ekipteki 350 personel katld.

HUZUR OPERASYONU

Operasyonda kumar oynatld belirlenen 12 i yeri kapatld. Haklarnda idari ilem yaplan çok sayda kiiye para cezas kesildi. Ele geçirilen 12 tombala makinesine de el konuldu.

Ayrca, l Halk Sal Müdürlüü ekipleri sigara denetim ekipleri de kapal mekanlarda sigara içtii tespit edilenlere ve i yeri sahiplerine toplam 50 bin lira para cezas uygulad.

Öte yandan Yeniehir ilçesinde umumi yerlerde güvenlik uygulamas yapld. Uygulamada PKKya üye olduu iddiasyla bir üpheli gözaltna alnd.

Ana Sayfaya Git