Huzurumuzu kimse istismar edemez!

Soylu; "Allah'a hamdolsun bir huzur var. Bunu istismar etmek isteyenler muhakkak olacaktır. Ama devletimizin geldiği noktada bunu denemeye çalışanlar karşılıklarını alacaklardır" dedi.

Haberler 23.04.2022 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)- çileri Bakan Süleyman Soylu, Geldiimiz noktada Dou ve Güneydouda Allaha hamdolsun bir huzur var. Bunu istismar etmek isteyenler muhakkak olacaktr. Ama devletimizin geldii noktada bunu denemeye çalanlar karlklarn alacaklardr. dedi.

ALELERLE FTAR YAPTI

çileri Bakan Soylu, Diyarbakra önceki gün sürpriz bir çkarma yapt. Soylu, akam saatlerinde havayoluyla Diyarbakra gelirken, ilk olarak daa kaçrlan çocuklar için HDP il binas önünde oturma eylemi yapan ailelerle iftar yapt.

SOSYAL MEDYA PAYLAIMI

Bakan Soylu, evlat nöbeti tutan ailelerle Diyarbakrda bir otelde yapt iftarla ilgili sosyal medya hesabndan paylamda bulundu. Sizler, çok dua alacak anne babalarsnz. çünkü sizin itiraznz bu ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlere kar herkesi uyandrmaktadr. ifadelerini kullanan Soylu, iftarn bereketini Diyarbakrda, cesaretleriyle, sevgileriyle bir duruun simgesi olan Diyarbakr anneleri ve aileleriyle paylatklarn belirtti.

GENçLERLE BULUTU

ftar sonras, AK Parti l Bakanlnn organize etiti gençlerle buluma programna katld. Renkli görüntüler oluurken, Soylu gençlerle uzun süre sohbet etti.

Gece boyunca bir çok görüme gerçekletiren Bakan Soylu, l Jandarma Komutanlnda düzenlenen sahur programna katld. Soylu, jandarma, polis, güvenlik korucular ve bekçilerle bir araya geldi.

Soylu, ramazann hayrl olmasn dileyerek, jandarmadan polise ve sahil güvenlie kadar bakanln bütün birimlerinde çok ciddi teknolojik gelimeler elde ettiklerini söyledi.

Türkiye statistik Kurumunun geçen yl yapt aratrmada, vatandalarn en çok asayiten memnun olduunun belirlendiini kaydeden Soylu, yaklak 3 yldr asayi hizmetleri açsndan büyük bir memnuniyet olduunu belirtti.

Suç ve suçluyla mücadelede kararl ama vatandalara müfik bir anlay uygulamak durumunda olduklarn dile getiren Soylu, Allah raz olsun. Arkadalarmz da bu görevlerini hakkyla yerine getirebilmek için büyük bir gayret sarf ediyorlar. Hepinize minnettarz. Hepiniz giydiiniz üniformalarn hakkn veriyorsunuz. Vatandamz memnun. diye konutu. Bakan Soylu, öyle devam etti:

BÖLGEYE HUZUR GELMTR

Geldiimiz noktada Dou ve Güneydouda Allaha hamdolsun bir huzur var. Bunu istismar etmek isteyenler muhakkak olacaktr. Ama devletimizin geldii noktada bunu denemeye çalanlar karlklarn alacaklardr. Bizim huzurumuzun bozulmasna yönelik bir tahammülümüz söz konusu deildir. Hepiniz üniformalarnzn hakkn veriyorsunuz. Diyarbakrda huzurun yeerdii bir ortamda bunun ayn periyotta gidebilmesi için gayretinizi devam ettiriyorsunuz. Milletimizin sizden beklentisi budur. Milletimiz güven içerisinde ban yasta koyuyorsa bu sizlerin sayesindedir.

ORTAMI KMSE STSMAR EDEMEZ

Her yl bir yl öncesine göre çok daha iyi noktada götürdüklerini belirten Soylu, bu yln da geçen yldan daha iyi olacan, bütün dua ve temennilerinin bu olduunu dile getirdi.

Bakan Soylu, konumasn öyle sürdürdü: Bizden emin olan milyarlar var. Onun için içerinin huzuru bizim için en önemli meseledir. Gözümüzü dört açmak, çok dikkatli olmak, fitneye frsat vermemek, kötülüklere engel olmak zorundayz ve iimizi en iyi yapmak zorundayz. HAs, SHAs, atak helikopteri, her türlü mühimmat bugün jandarmamzda da polisimizde de var. Bunlar hayaldi. Sayn Cumhurbakanmzn liderliindeki Türkiyede özellikle iç güvenliin her türlü ihtiyac karlanmaktadr. Elbette her meselenin çok daha iyi gelecei günler de yakn olacaktr. Ama iddiamz udur, tam 45 yldr bu terör örgütü ve terör örgütü silsilesi bize çok bedel ve maliyet ödetti. Bizim yamzda olanlar doduundan itibaren terör örgütünün adyla beraber büyüdüler. Bu defteri kapatmamz ve önümüze bakmamz lazm.

Ana Sayfaya Git