İçme suyu olmayan mahalle kalmayacak

Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Kulp ilçesine bağlı 1050 rakımlı Akçasır ve Koçkar Mahallelerine içme suyu hizmeti verecek.

Haberler 21.04.2021 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DSK, Kulp ilçesine bal 1050 rakml Akçasr Mahallesi Tekneval Mezras ve Koçkar Mahallesi Zakone Mezrasna içme suyu hizmetlerinin verilmesi amacyla proje çalmas balatt.

DSK Genel Müdürü Frat Tuti, proje çalmas aamasnda vatandalarn görüünü dinlemek için Akçasr ve Koçkar Mahallerini ziyaret etti.

Tutinin talimatyla DSK teknik ekibi Akçasr Mahallesi ve Koçkar Mahallesi Zakone Mezrasnda ön etüd çalmas yapt.

çME SUYU SORUNU KALMAYACAK

Mezra halknn tüm hanelerinin su sknts yaamamas için uygun bir kot zemininde yeni su deposunun yaplmas ve baka alternatif kaynaklarn bulunup gerekli çalmalarn yaplmas kararlatrld.

Tuti, Koçkar Mahallesi Zakone Mezrasnn Kulpa 35 kilometre uzaklkta ve çok sarp bir corafyada yer aldn söyledi.

DSK ekiplerinin her koulda vatandalara hizmet götürmek için çaltn ifade eden Tuti, içme suyu olmayan mahalleleri gündemlerine alarak gerekli çalmay yürüteceklerini belirtti.

ehir merkezi ve krsal ayrm yapmadan en iyi hizmeti sunmaya çaltklarna dikkat çeken Tuti, DSK, en ücra mahallerimize kaliteli hizmet götürmek için gayret ediyor. Hemehrilerimizin ihtiyaçlar dorultusunda projelerimizi ekillendiriyoruz. dedi.

DSK, ön etüd çalmalarnn tamamlanmasnn ardndan vatandalarn içme suyuna ulamas için projeleri hayata geçirecek.

Ana Sayfaya Git