İhaneti unutmayacağız

Kayapınar Belediye Başkanı ve Kaymakamı Mustafa Kılıç, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Haberler 13.07.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediye Bakan ve Kaymakam Mustafa Klç, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolaysyla bir kutlama mesaj yaymlad.

HANET ASLA UNUTMAYACAIZ, UNUTTURMAYACAIZ

Demokrasinin vatan ve bamszlk akyla, tarihe altn harflerle nakedilen destans mücadelenin anma günü olan Demokrasi ve Milli Birlik Gününün birinci yldönümünü milletçe, birlik ve berberlik içerisinde kutlamann gurur ve mutluluunu yaadklarn ifade eden Bakan Klç, 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi askeri yaplar içinde konulanm FETÖ mensubu bir grup hain kendi halkna silah dorulttu. Tanklar ehirlerin meydanlarna sürülüp halkn üzerine bombalar yadrld. Millet iradesine kasteden, özgürlüümüze kasteden, 15 Temmuz akam milletimizin kendisini korumas için emanet ettii silah, tank milletimize dorultan, kendi meclisini, emniyet binalarn bombalayan, kendi vatandana kurun atan, kendi milletine ihanet eden hainleri ve onlarn ibirlikçilerini bir kez daha lanetliyoruz. Bu ihaneti asla unutmayacaz, unutturmayacaz dedi.

AZZ MLLETN EVLATLARI CANINI HçE SAYARAK DARBEYE KARI ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Bakan Klç, Aziz milletin evlatlarnn cann hiçe sayarak ksa sürede milyonlarca vatan sevdals darbeye kar etten bir duvar ördüüne iaret ederek, Bu millet 15 Temmuz gecesi yeniden bir destan yazd. Milli iradenin bu dik duruu FETÖnün bütün oyunlarn bozdu. 7den 70e bu milletin meydanlara inii hainlerin tüm hesaplarn alt-üst etti. Halk demokrasiye ve kendi iradesine sahip çkp, hainlerden hesap sordu. Tarihin hiçbir döneminde boyunduruk altna girmeyen, özgürlüünden taviz vermeyen ve bu uurda cann seve seve feda eden bu milletin evlatlar, ihanet ebekelerine kar tüm dünyaya ders olacak ekilde asil bir duru sergilediler. Kendilerine dorultulan tankn, topun, tüfein ve uçan karsnda iman dolu göüsleriyle durdular. Halkn gücünün üstünde bir güç olmadn halk gösterdi diye konutu.

15 TEMMUZDA KURTULU MÜCADELES VARDI

Aziz ehitlerimizin kanlaryla sulanm bu topraklarn insan bakalaryla kartrlmamaldr diyen Bakan Klç, mesajnda u duygulara yer verdi:

Bu Aziz Millette 15 Temmuzda; çanakkale Ruhu, Kurtulu Mücadelesi, Kurtulu Müdafaas Ruhu vard. O gece yeniden diriliin sesidir. O gece birlik olma bilincinin yeniden douudur. 15 Temmuz imansz pasl yüreklerin, imanl yürekler karsnda milletin yekvücut olduu gecedir. Bu aziz milletin tek sava demokrasi ve bamszlk içindir. Türk Milletinin bu kutlu yürüyüü zalime kar mazlumlarn yannda dik duruu nesiller boyu devam edecektir. Millet olarak amacmz 15 Temmuz kahramanlk ruhunu yaatmaktr. Demokrasimiz, bamszlmz ve bu cennet vatan için sokaa çkp cann feda eden aziz ehitlerimizin hatrasn yaatmal, kahraman gazilerimizin aclarn dindirmeliyiz. Bu Aziz Millet in 15 Temmuzda büyük bir imtihan vermesi tarihte bir ilktir. Elinde bayra, gösünde iman ile bu Aziz Millet, bu hain darbe giriimini püskürtmütür. Bu olay Demokrasi Tarihine altn harflerle yazlmal antlatrlmaldr. Bundan böyle devlet olarak; FETÖ, PKK ve tüm terör örgütlerine kar mücadelemiz azim ve kararllkla devam edecektir. Bu duygu ve düüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün birinci Yldönümünde, demokrasimiz vatanmz, bamszlmz, milli birlik ve bütünlüümüz urunda canlarn feda eden aziz ehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve ükranla anyorum

Ana Sayfaya Git