İhtiyaç sahibi ailelere giysi yardımı

AK Parti Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu’nun belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ilçedeki dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımında bulundu.

Haberler 30.07.2020 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün I Sosyal Yardmlama ve Dayanma Maazas araclyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardmnda bulunarak çocuklarn ve muhtaç vatandalarn yüzünü güldürmeye bu yl da devam ediyor. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu, ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelerek sosyal dayanma projesine imza att. çocuklar ve ailelerle yakndan ilgilenerek sohbet eden Beyolu, daha sonra bayram öncesinde giyim desteinde bulunduu çocuklar kendi elleriyle giydirdi.

BALAR BELEDYEMZ SOSYAL BELEDYECLKTE ÖNCÜ OLDU

Gelecein olan çocuklara ve ailelerine destek olmay insani ve vicdani bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini belirten Dürdane Beyolu, Balar Belediyesinin son 16 ayda sosyal belediyecilikte öncü olduunun altn çizdi. Beyolu, Balar Belediyemiz sosyal belediyeciliin en güzel örneklerini ortaya koyarak ihtiyaç sahibi vatandalarmza imkanlar ölçüsünde gerekli destei sunuyor. Bayram öncesinde ailelerimiz ve çocuklarmzla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de çocuklarmza giysi ve kyafet takdiminde bulunduk. Bayram öncesinde çocuklarn mutlu olduunu görmek bizim için bayram hediyesi gibi oldu dedi.

Ana Sayfaya Git