İhtiyacın varsa al yoksa as!

Diyarbakır’da 'İhtiyacın yoksa as, varsa al' standı

Haberler 19.08.2021 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda balatlan askda kyafet uygulamasyla ihtiyaç sahibi vatandalara kyafet yardm yaplyor. Kyafetin asld alana gelenler kendini bir maazada gibi hissederek ihtiyaçlarn karlyorlar.

Yeniehir ilçesinde yardmseverler tarafndan oluturulan htiyacn yoksa as, varsa al stand kuruldu. Vatandalar tarafndan el birliiyle kurulan stant sayesinde ihtiyaç sahibi olan vatandalar ücretsiz kyafet sahibi oluyor.

HTYACIN YOKSA AS

Askda kyafet uygulamasyla ihtiyaç sahiplerinin çekinmeden kyafet alabileceklerini söyleyen proje sorumlularndan Abdullah Bahattin Erbek, htiyacn yoksa as varsa al standn Serbest Muhasebeci ve Mali Müavirler Odalar Birlii Bakan Mustafa Vural ve Kadri Yaman ile beraber kurduk. Bu stand kurmamzn amac evde ihtiyaç fazlas elbisesi olup da giyilebilecek tarznda fazlal olanlar gelip bu standa asar ihtiyaç sahipleri gelip bu standa herkesin gönlüne göre elbiseleri alr.

HTYACIN VARSA AL

Her semtte böyle elbise stantlar açlrsa bizim içinde vatanda içinde çok makbul olur. Herkes kendine göre ne kadar yardm dokunabiliyorsak ve kendi halkmza vatandamza yardmc olabilirsek çok iyi olur. htiyac olanda mesela kendini burada bir maazada gibi görüyor. Gönül rahatlyla ihtiyacn alp giyip götürüyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git