İki aile barıştı

Silvan'da kan davalı iki aile arasındaki husumet barış yemeğiyle son buldu

Haberler 19.01.2022 - 04:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan ilçesinde, 4 yl önce iki aile arasnda meydana gelen silahl kavgada bir kii öldü, 3 kii yaraland. Kavga sonras balayan husumet kan davasna dönütü. 4 yl süren kan davas Bismil kanaat önderlerinin giriimleri ile barla sonuçland.

Bir düün salonunda düzenlenen bar yemeine Silvan Alay Komutan Haydar Onur ehitolu, Silvan Emniyet Müdürü Hakan Hilmi Yaman, lçe Müftüsü Sabri Erçek, Sur lçe Müftüsü lhan Günay, Bismil Kanaat Önderleri Bakan Hasan Vural, bakan yardmclar Ahmet çelebi, Ramazan Doan ve kanaat önderleri üyeleri katld. Kan daval Oturmak ve Yabanc aileleri yaplan dualarn ardndan bar yemei yiyerek, kan davasn barla sonlandrd.

K ALE BARITIRILDI

Bar yemeine katlan ve ailelere bir teekkür konumas yapan Bismil Kanaat Önderleri Bakan Hasan Vural, Yaklak 4 yl önce yaplm olan bir yanl yanlla kapatmak yerine böyle güzel bir organizasyonla, kucaklaarak, bararak, buraya gelerek destek verdiiniz için öncelikli olarak bütün katlmclara teekkür ediyorum. Tabii ki mutlu edilinceye kadar Bismil Kanaat Önderleri Bar Komisyonu Bakan Molla Musa Klç, Ömer çaln, Nufer en, Seyda Molla Selahaddin Elçi ve Metin Gösteriin 5 aylk büyük emekleri oldu ve bar saland dedi.

Ana Sayfaya Git