İlçede değişim!

Başkan Beyoğlu esnafı ziyaret etti, devam eden spor yatırımlarını inceledi

Haberler 13.01.2022 - 01:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, yaplan restorasyon çalmalarnn ardnda modern görüntü kazanan Sakarya Caddesini gezdi. Esnaf ve vatandala bir araya gelen Beyolu, istiarelerde bulundu.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, son 33 ayda yaptklar yatrmlar ve hayata geçirdikleri projelerle ilçenin çehresini deitirdiklerini dile getirerek k mevsimi nedeniyle oluan olumsuz hava koullarna ramen çalmaya devam ettiklerinin altn çizdi.

Yaplan çevre düzenlemesi ve restorasyon çalmalaryla Diyarbakrn önemli ticaret merkezi haline gelen Sakarya Caddesinde esnaflarla bir araya gelerek caddenin daha düzenli hale gelmesi için fikir alveriinde bulunan Bakan Beyolu, Daha önce buradan geçemiyorduk. Her taraf çukur içindeydi, cadde dard. imdi çok güzel olmu. Gururla al verie geliyoruz diyen vatandalarla sohbet ederek caddenin daha da modern hale getirileceinin mesajn verdi.

BALARI DEAL BR SPOR MERKEZ HALNE GETRMEY AMAçLIYORUZ

Bakan Beyolu, Baclar Mahallesinde belediyenin imkanlaryla yapmna devam edilen spor yatrmlarn da inceledi. çalmalar hakknda bilgi alarak talimatlar veren Bakan Beyolu, projelerin tamamlanmasyla Balarn gençler için sporda ideal bir merkez haline geleceini kaydetti. Beyolu, Hizmetin mazereti olmaz. Biz, her koulda projelerimizi devam ettirerek, Balar halkna güzel bir gelecek hazrlamaya devam ediyoruz. Gençlerimiz için spor alanlar oluturmaya gayret ediyoruz. lçemizin birçok yerinde bu anlamda devam eden çalmalarmz var. Bu kutlu görevi yaparken milletimizin kalbinde dualarla yer edinmek istiyoruz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git