İlçelerde toplu ulaşım imkanı

Vali Su: “Vatandaşlarımızın rahat, konforlu, huzur içerisinde yaşaması için bütün imkanlarımızı hem Büyükşehir Belediyesi olarak hem de Valilik olarak seferber ediyoruz.”

Haberler 07.06.2022 - 00:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, toplu tamada etkin, verimli ve konforlu ulam hizmetinin vatandalara sunulmas amacyla alm yaplan 24 otobüsü düzenlenen törenle hizmete ald.

Büyükehir Belediyesi Doalgazl Otobüs park alannda yaplan programda konuan Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Ali hsan Su, Diyarbakra güzel bir hizmeti daha yerine getirmenin mutluluunu yaadklarn söyledi.

Yeni alnan otobüslerle beraber 60 güzergahta 298 otobüsün hizmet vermeye devam edeceini belirten Vali Su, otobüslerin vatandalarn talepleri ve ihtiyaçlar dorultusunda güzergahlarda çaltrlacan kaydetti.

U ANDA SERVS OLMAYAN HçBR LçEMZ KALMADI

Büyükehir Belediyesinin yeni hizmete ald otobüslerle toplu tamay rahatlatacan vurgulayan Vali Su, öyle konutu:

Arkadalarmza talimat verdim. Bu gelen otobüslerimizden, belediye otobüsü olmayan ilçelerimize de belediye otobüsü seferi koyalm dedik. u anda bu otobüslerden Kulp, Lice, Hazro, Eil ve çüngü ilçelerimize belediye otobüs servislerini koymu oluyoruz. Servis olmayan Bavar Mahallemize de yine 1 otobüs seferi koymu olduk. Böylelikle u anda ilçelerimize servis olmayan hiçbir ilçemiz kalmam oluyor.

TOPLAM 52 YEN OTOBÜS

Toplam 52 yeni otobüsün hizmete alnacan aktaran Vali Su, geri kalan 28 otobüsün normalde Eylül aynda teslim edileceini ama bu süreyi öne çekmeye çaltklarn ifade etti.

Otobüslerde vatandalarn konforlu bir ekilde seyahat edeceini vurgulayan Vali u, unlar dile getirdi:

Klimal otobüslerimiz son model ve modern. Hepsi çok güzel, özel, vatandalarmzn rahatça içinde, konforlu bir ekilde seyahat edebilecei otobüsler. Zaman içerisinde yine eskiyen otobüslerimizi yenileme yönünde çalmalarmz devam edecek. Yine bu çerçevede mevcutlarn bakm onarmlar, klimalarla ilgili çalmalarn zaten sürdürüyoruz, sürdürmeye devam edeceiz.

EKPLERMZ 7/24 VATANDAIMIZIN HZMETNDE

Vatandalara en iyi hizmeti sunmann gayreti içinde olduklarn belirten Vali Su, unlar aktard:

Valilik olarak kamu hizmetleri açsndan ilimizin her noktasnda hizmetler devam ediyor. Dier taraftan da Büyükehir Belediyesi olarak yine her noktada, alanda hizmetlerimiz sürüyor. Yaplanlar, devam eden ve planladmz hizmetler var. Hem valilik ve tüm personel, bal birimler olarak hem de Büyükehir Belediyesi ve bal tüm birimler olarak vatandamzn hizmet için varz. Vatandalarmza hizmet için buradayz. O yüzden tüm ekiplerimiz 7/24 vatandamzn hizmetinde. Nerede bir sorun varsa hemen müdahale etmek için tüm ekiplerimiz hazr.

HER TARAFTA çALIMALARIMIZ DEVAM EDYOR

Valilik ve Büyükehir Belediyesinin vatandalarn rahat için çaltna dikkat çeken Vali Su, unlar kaydetti:

Vatandalarmzn rahat, konforlu, huzur içerisinde yaamas için bütün imkanlarmz hem Büyükehir Belediyesi olarak hem de Valilik olarak seferber ediyoruz, seferber etmeye de devam edeceiz. limiz hzla geliiyor. çok güzel güzel yollarmz u anda asfaltlama çalmalarna baladk. Onlar devam ediyor. Park, bahçe çalmalarmz devam ediyor. Yani ilimizin her yerinde her tarafnda vatandalarmzn güzel vakit geçirmeleri, seyahatlerini konforlu, daha güvenli yapmalar ve trafik aknn daha güzel hale getirilmesi için her tarafta çalmalarmz devam ediyor.

Ana Sayfaya Git