İlk asfalt döküldü!

AK Partili Bağlar Belediyesi, 2021 yılının ilk asfaltlama çalışmasını Bağcılar Mahallesi Ahmed Arif Caddesi’nde gerçekleştirdi.

Haberler 02.03.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2019 ve 2020 yllarnda asfaltlamada ilçe tarihinin en büyük baarsna ulaan Balar Belediyesi, havalarn snmaya balamasndan sonra yeni yln ilk asfaltlama çalmasn gerçekletirdi.

Karacada bazaltndan ürettii asfalt ile ilçeyi yenileyen Balar Belediyesi, 2021 ylnn ilk asfalt serim çalmasna Ahmed Arif Caddesinde balad.

Asfaltlama çalmalarn Ak Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed erif Aydn ve Ak Parti l Kadn Kollar Bakan Müzeyyen Kaya ile beraber takip eden Bakan Beyolu, bugüne kadar gerçekletirdikleri alt yap hizmetleri hakknda bilgiler aktard.

Uzun yllarn ihmali olan sorunlar elbirlii ile çözmeye çaltklarn belirten Bakan Beyolu, 2019 ve 2020 yllarnda saladklar büyük mesafeyi 2021 ylnda zirveye ulatrmay amaçladklarn söyledi.

Güzel Olacak nallah

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann millete hizmet yolunda sarf ettii enerji ve tempoya ayak uydurarak Balar halkn hizmetle buluturmay amaçladklarn belirten Bakan Beyolu,Allaha hamd olsun bugüne kadar milletimize hizmet noktasnda mahçup olmadk. ki ylda çok büyük mesafe katettik. Bu deiimi 2021 ylnda doruk noktasna ulatrmay amaçlyoruz. Bir yandan yeni imar yollar kazandrmaya devam ederken, bir yandan da ihtiyaç duyulan tüm yerleim yerlerini asfaltlayarak yollar modern hale getirmek istiyoruz. Söz konusu hizmet olunca halkmzn her talebini Diyarbakr tabiriyle bamz gözümüz üzerine diye karlayp onlarn hizmetkar olarak ne gerekiyorsa yapmaktan çekinmeyeceiz ifadelerine yer verdi.

Parkn Görüntüsü Büyülüyor

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ve Ak Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed erif Aydn, daha sonra belediye tarafndan çok amaçl olarak ina edilen Baclar Mahallesindeki parkn çalmalarn da inceledi. Tamamlanma aamasna gelen parkn ortaya çkan görüntüsü çevre sakinleri tarafndan ilgiyle karlanrken,Beyolu ve Aydn vatandalarla da sohbet ederek deerlendirmelerde bulundu. Vatandalar, yaplan hizmetleri takdir ettiklerini dile getirerek Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git