İlleri bile geride bıraktı

Diyarbakır’ın 36 ilden büyük ilçesi olan Bağlar, son bir buçuk yılda yapılan bin 719 haberle medya gündeminde yerini aldı.

Haberler 16.10.2020 - 00:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez Balar Belediyesi, ulusal, uluslararas ve yerel medya kurulular ile dijital medya organlar tarafndan 51 bin 393 kez paylalarak birçok il ve ilçenin önünde yer alarak dikkat çekti.

Daha önce olumsuz haberlerle basnn gündemine gelen Balar, bu imajndan son dönemlerde kurtulmay baard. 400 binden fazla nüfusu barndran ilçede, belediyenin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra bu durum hem hizmetlere hem de ilçenin tantmna yansd.

Gönül, Sosyal ve Hizmet Belediyecilii slogann esas alarak Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu öncülüünde yaplan faaliyetler ve hizmetler, medyada da geni yer buldu. Ulusal ve uluslararas yayn yapan medya kurulularnda ilk kez ilçe bu kadar gündem olurken yerel ve ulusal basn, ilçede yürütülen çalmalar haberletirerek gündeme getirdi.

YAPILAN YAYINLAR BALARIN MAJINI DETRD

Belediyenin hizmetlerini ve projelerini konu alan haberlerin yan sra ilçe ile ilgili sosyal haberler de yaplarak ayn zamanda 60 yllk geçmii olan Balarn tantmna da önemli katk saland.

Ulusal ve uluslararas alanda yayn yapan bir çok televizyon kuruluu ilçeden canl yaynlar gerçekletirirken Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, konuk olduu ulusal ve uluslararas medya kurulularna belediye hizmetlerinin yan sra bölge insannn misafirperverliini, deerlerini ve kültürünü aktard.

Ana Sayfaya Git