İlmik ilmik hizmetler

Bağlar’da cadde ve sokaklara ilmik ilmik hizmet döşeniyor

Haberler 02.01.2021 - 09:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar lçe Belediyesi, mahallelerde kullanlamaz hale gelen parke talarn deitirerek yenilerini döemeye devam ediyor.

Balarn en büyük yerleim yerlerinden olan Selahaddin Eyyubi Mahallesi, yaz döneminde yaplan asfaltlama çalmalarnn ardnda bu kez de parke talar döenerek vatandalar için huzurlu bir alan haline getiriliyor. Balar Belediyesi tarafndan Cadde ve sokaklarmza ilmik ilmik hizmet döüyoruz sloganyla balatlan çalmalar kapsamnda mahallenin kaldrmlar yenilenerek ara sokaklar parke talar döenerek mahalle sakinlerinin beenisini kazanan görüntülere kavuturuluyor.

LçEMZN HER KARIINA HZMET GÖTÜRÜYORUZ

Birçok yerde tamamlanan çalmalarn ardnda deerlendirmede bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçenin her karna yaplacak hizmetleri önemsediklerini dile getirdi. Bakan Beyolu, Selahaddin Eyyubi Mahallemizde yaz döneminde scak asfalt çalmas gerçekletirmitik. Vatandalarmzn bir dier talebi parke talarnn yenilenmesiydi. Hem kaldrm düzenlemesi yaptk hem parke talarn döeyerek özellikle k döneminde rahat bir ulam imkan olmasn saladk. Dier mahallelerimizde hizmet çalmalarmz tüm hzyla devam ediyor dedi.

Ana Sayfaya Git