İmalathenelere tatlı denetimi

Bağlar Belediyesinden tatlı imalathanelerine bayram denetimi.

Haberler 19.07.2021 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, Kurban Bayram öncesinde ilçedeki tatl imalathanelerini denetleyerek hijyen kurallarna uymayanlar hakknda tutanak tutup uyarlarda bulundu. Ekipler, kurallara uyduklar gözlenen imalathanelerin yönetici ve çalanlarna teekkür etti.

Diyarbakrn Balar ilçesinde tatl imalathaneleri bayram öncesinde sk bir ekilde denetleniyor. Balar Belediyesi Salk leri Müdürlüü ekipleri ilçenin her tarafna yaylarak günlük olarak hijyen ve genel salk kurallarn mercek altna alarak imalathaneleri kontrolden geçiriyor. Hijyen kurallarna uymayan imalathanelerin eksikleri tespit ederek tutanak tutan ekipler, hijyen belgesi olmayan personel çaltran imalat yerleri hakknda da ayrca yasal ilem uygulad.

Hijyen kurallar hayati önem tayor

AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bayram öncesinde sklatrdklar denetimlerin bayram süresince devam edeceini söyledi. Beyolu, Esnafmza ceza verme derdinde deiliz. Vatandamzn saln korumak için bu kontrolleri yapyoruz. Son derece hassas olan bu konu hepimizi ilgilendiriyor. Bu yüzden imalathane esnafmzdan hem kendileri hem vatandalarmz için hayati önem tayan hijyen kurallarna uymalarn istiyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git