İnek hırsızlığı kamerada

Siverek ilçesinde, 3 kişi, yaşlı kadının ineğini çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığı aydınlatmak için çalışma başlatan polis, çalınan ineği boş araziye terk edilmiş olarak buldu.

Haberler 13.02.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, sabah saatlerinde Hac Ömer Mahallesinde meydana geldi. Yalnz yaayan Gazal Gökpnarn tek geçim kayna olan inei kimlii belirsiz kiilerce çalnd. Sabah yem vermek için gittii ahrda ineinin olmadn gören kadnn ihbar üzerine polis çalma balatt. çevredeki bir i yerinin güvenlik kamerasnda inein sabaha kar kimlii belirsiz 3 kii tarafndan boynuna doladklar iple götürüldüü belirlendi. Polis, güvenlik kamarasna yansyan görüntülerden ekali belirlenen hrszlar yakalamak için çalma balatt.

çALINAN NEK BULUNDU

Polis ekipleri, hrszlk üphelileri ile çalnan inei bulmak için çalma yaparken, zabta ekipleri ihbar üzerine öle saatlerinde gittikleri Dicle Mahallesinde bulunan üzüm balarnn içinde terk edilmi inek buldu. Polis ekiplerine durumun bildirilmesinin ardndan yaplan incelemede bulunan inein sabaha kar çalnan Gazal Gökpnara ait olduu belirlendi. nek, sahibi olan yal kadna teslim edilirken, polis 3 üphelinin kimliklerinin belirlenerek yakalanmas için çalmasn sürdürüyor.

Ana Sayfaya Git