İnşaattan hiltiyi çalıp ticari taksiyle kaçtılar

Diyarbakır’da bir inşaat alanında beton kırma makinası olan 7 bin lira değerindeki hiltiyi herkesin gözü önünde çalan 2 şahıs ticari taksiye binip kaçtı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haberler 12.07.2021 - 00:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda bir inaat alannda beton krma makinas olan 7 bin lira deerindeki hiltiyi herkesin gözü önünde çalan 2 ahs ticari taksiye binip kaçt. O anlar bir vatandan cep telefonu kamerasna yansd.

Olay, akam saatlerinde Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesi Mastfro Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimlii belirsiz iki ahs yapm devam eden bir inaat alannda beton krma makinas olarak kullanlan ve yaklak 7 bin lira deerindeki hiltiyi alp bölgeden kaçt. Durumu fark eden inaat bekçisi ahslar kovalamaya balad.

naat görevlisinin pelerinden kotuunu ve hrszlar yakalayn diye bardn gören ahslar, cadde üzerinden geçen 21 TT 1103 plakal ticari taksiye binerek olay yerinden kaçt.

Yaanan o anlar çevredeki bir vatandan cep telefonu kamerasna anbean yansrken, polis ahslarn yakalanmas için bölgede çalma balatt.

Ana Sayfaya Git