İnsan odaklı belediyecilik!

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesinde inşa çalışmaları devam eden iki parkta incelemelerde bulundu.

Haberler 17.11.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesinin Baclar Mahallesinde bir süre önce yapmna balad 25 bin metrekare ve 8 bin metrekarelik alanlardan oluan iki parkn çalmalar devam ediyor. Baclar Mahallesi 1198. sokak yaknlarnda bulunan 8 bin metrekarelik parkta aaçlandrma çalmalar tamamlanarak dier altyap ve peyzaj çalmalarna geçilirken, Baclar Mahallesi Gökkua Evleri yaknlarndaki 25 bin metrekarelik parkta ise aaçlandrma çalmalarnda sona gelindi.

Bölgenin oksijen deposu olmas beklenen iki parkn da ksa süreç sonra tamamlanarak hizmete açlmas beklenirken, son durumu yerinde inceleyen Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu karlat tablodan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

nsan merkeze alan çevreci belediyecilik yapyoruz

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann belediyecilikte en iyi rol model olduunu belirten Bakan Beyolu, Biz de kendisinden esinlenerek insan merkeze alan, hizmeti esas klan ve bununla beraber ehrimizin geleceine k tutacak çevreci belediyecilik örneklerini ortaya koymaya çalyoruz. nasna devam ettiimiz park ve yeil alan çalmalarmz var. Buralarda incelemelerde bulunarak gelinen son aamay gözlemledik. ehrimizin yeni nefes alan olacak bu iki projeyi en ksa zamanda tamamlayarak kadirinas halkmzn hizmetine sunduk dedi.

Ana Sayfaya Git