İnsan sağlığı önceliğimiz!

Belediye ekipleri, Salgın ve Ramazan ayı önlemleri kapsamında denetimlerini, hafta sonu da sürdürdü. Başkan hüseyin Beyoğlu'da denetimlerde yer alarak, selt pazarlarında hem esnafla hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet edip, fikir alış-verişinde bulundu.

Haberler 18.05.2020 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi AK Parti Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn ve Ramazan ay önlemleri kapsamnda denetimlerini hafta sonunda da sürdürdü.

Bakan Hüseyin Beyolu, vatandalarn günlük ihtiyaçlarn karlad Baclar Mahallesinde kurulan semt pazarnda hijyen, sosyal mesafe ve fiyat denetiminde bulunarak esnaf ve vatandala görütü.

Salgna kar önlemlere uyulmas gerektiini dile getiren Beyolu, Ne panik ne ihmal, tek çaremiz tedbirlere uymak. Mücadeleyi hiç bir ekilde aksatmayalm. dedi.

SOSYAL BELEDYECLK

Bakan Beyolu, 20 yl sonra asfalt hizmeti ile tantrdklar 20 bin nüfuslu Selahaddin Eyyubi Mahallesinde tamamlanan asfaltlama hizmetlerinin son durumunu inceleyerek baarl ekilde gerçekleen hizmetten dolay ekiplere teekkür etti.

lçe genelinde balatlan yol yapm çalmalar kapsamnda krsal mahallelerden Tomat mahallesi ve mezralarnda yeni yerleim yerlerinin yol yapm çalmalar baaryla tamamlanarak vatandalarn hizmetine sunuldu.

Zabta ekipleri ise ilçede günlük ticaretteki kalbi saylan Sakarya Caddesinde denetleme ve hijyen kontrolü görevine çkt.

Kuaförü Suna Ekin, zabta ekiplerinin gerçekletirdii denetimi deerli ve yerinde bulduklarn vurgulayarak önlemlere uymann herkesin yararna olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git