İnsanlık zinciri!

Şanlıurfa'da balık tutmak için açıldıkları gölette, teknelerinin alabora olması sonucu suda kaybolan Jiyan Kendiş (19) ve Ahmet Mendeş (22) için arama çalışmaları sürüyor. Dalgıç polisler su altına dalarken, mahalle halkı ise el ele tutuşup, zincir oluşturarak kıyıya yakın noktada arama yaptı.

Haberler 20.03.2021 - 01:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HERKES SEFERBER

Siverekte yaayan Jiyan Kendi (19) ile akrabas Mahmut Kendi (25) ve Ahmet Mende (22), çaramba günü akam saatlerinde balk tutmak için Soydan Mahallesindeki sulama göledine gitti. 3 arkadan gölete açld tekne, bir süre sonra iddetli rüzgar nedeniyle alabora oldu. Gençlerden Mahmut Kendi yüzerek kyya çkarken, Jiyan Kendi ve Ahmet Mende ise kayboldu. hbar üzerine bölgeye gelen su alt arama kurtarma ekipleri, iki gencin bulunmas için çalma balatt. Olay günü ve önceki gün yaplan çalmalardan sonuç alnamad.

POLS VE SU ALTINDA

Arama-kurtarma çalmalar, dün sabahn ilk klaryla yeniden balad. Dalgç polisler, su altnda arama yaparken, mahalleli de el ele tutuup zincir oluturarak göledin kyya yakn noktasnda arama çalmas yapt. Kaybolan gençlerin yaknlarnn gölet kenarnda endieli bekleyii devam ederken, jandarma ise bölgede önlem ald. iyan Kendi ve Ahmet Mendei arama çalmalar sürüyor.

Ana Sayfaya Git