İntihar girişimi

Diyarbakır polisi intihar girişiminde bulunan epilepsi hastası gencin hayatını kurtardı.

Haberler 13.12.2021 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde bir parkta intihar giriiminde bulunan epilepsi hastas genç, polisin youn çabas ile hayata tutundu.

Edinilen bilgiye göre, Kayapnar ilçesinde gece vatandalar tarafndan gelen ihbarda Park21 isimli parkta bir gencin intihar giriiminde bulunduu belirtildi. Kayapnar lçe Emniyet Müdürlüü ekipleri, olay yerine gittiklerinde parkta bir gencin kendisini iple salncaa astn gördü.

NTHARA KALKITI

pi keserek yere indirdikleri gencin nefes almadn fark eden polisler, yaptklar ilk müdahale ile ambulans gelene kadar genci hayatta tutmaya çalt. Kimlik kontörlü yaplan gencin 2001 ylnda ehit edilen eski Diyarbakr ehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkann ismini tadnn tespit edilmesi üzerine ise duygu dolu anlar yaand.

POLSN MÜDAHALES

Salk ekiplerinin gelmesiyle Ali Gaffar ç. hastaneye sevk edildi. Ekiplerin erken ve yerinde müdahalesi sayesinde Ali Gaffar ç.nin hayata tutunduu örenildi. Ali Gaffar çnin epilepsi hastas olduu, tedaviyi kaldramadndan intihara teebbüs ettii örenildi. Tedavisi tamamlanan genç taburcu oldu.

Ana Sayfaya Git