İş dünyasına KCK baskını

Diyarbakır'da PKK-KCK'ya yardım ve yataklık soruşturmasında aralarında tanınmış bir çok iş adamı ve müteahhidin bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Haberler 23.06.2017 - 00:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ev ve iyerlerinde yaplan aramalardan sonra, salk kontrolundan geçirilen gözaltndaki kiiler, sorgulanmak üzere l Emniyet Müdürlüüne götürüldü. Buarada, firarda bulunan baz i adamlarnn da olduu ve yakalanmalarna yönelik operasyonun devam ettii bildirildi.

Bir süre önce Diyarbakr merkezli yürütülen soruturma kapsamnda, aralarnda tannm bir çok iadam ve müteahhidin bulunduu 13 kii, PKK-KCKya yardm ve yataklktan gözaltna alnd.

Alnan bilgiye göre, Diyarbakr Cumhuriyet Basavclnda, bir süreden beri yürüttüü soruturma kapsamnda, PKK-KCK terör örgütüyle ilikileri olduklar tespit edilen, yardm ve yataklkta bulunan i adam ve müteahhidlere yönelik gözalt için, dümeye basld.

ADAMLARINA OPERASYON

Dün sabah Terörle Mücadele ube ekipleri, daha önce adres ve ilerleri tespit edilen i adamlarnn ikametgahlarna operasyon yapld. E zamanl gerçekletirilen operasyonda, 13 kii gözaltna alnd. Ev ve iyerlerinde yaplan aramalardan sonra, salk kontrolundan geçirilen gözaltndaki kiiler, sorgulanmak üzere l Emniyet Müdürlüüne götürüldü.

Buarada, firarda bulunan baz i adamlarnn da olduu ve yakalanmalarna yönelik operasyonun devam ettii bildirildi.

Ana Sayfaya Git