İş dünyasından Vali'ye tam not

İş dünyası temsilcileri, Vali ve Belediye Başkanvekili Güzeloğlu'nun koordinasyonunda koronavirüs salgınıyla mücadelede alınan tedbirlerin, virüsün ilk ortaya çıktığı günden bu yana büyük bir titizlikle ve başarıyla uygulandığını bildirdi.

Haberler 22.04.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki i dünyas temsilcileri, koronavirüs salgnyla mücadelede alnan tedbirlerin, virüsün ilk ortaya çkt günden bu yana büyük bir titizlikle ve baaryla, l Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolunun koordinasyonunda, uygulandn belirterek, teekkür etti.

Diyarbakrda, Ticaret ve Sanayi Odas Bakan Mehmet Kaya, Ticaret Borsas Bakan Engin Yeil, Esnaf ve Sanatkrlar Odalar Birlii Bakan Alican Ebedinolu, Organize Sanayi Bölgesi Bakan Aziz Odaba ve Ziraat Odas l Koordinasyon Bakan Mehmet Cevat Delil, bir araya gelerek, koronavirüsle mücadelede yürütülen çalmalara desteklerini bildirmek amacyla ortak bildiri deklere etti.

Bildiriyi okuyan Diyarbakr Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birlii Bakan Alican Ebedinolu, kentteki tüm kamu, yerel yönetimler ve sivil toplum kurulularnn sk bir ibirlii ile youn çaba içerisinde bulunduklarn söyledi.

KAMU, ÖZEL SEKTÖR VE SVL TOPLUM EL ELE

Ebedinolu, kent sakinlerine zamannda ve doru bilgiyi verebilmek, bu süreçte yaanabilecek her türlü olumsuzluu minimize etmek, özel sektörün taleplerini en üst düzeyde karlayabilmek ve alnacak tüm tedbirleri kesintisiz uygulamak için Valilik ve Büyükehir Belediyesi ile koordineli ve tam bir uyum içinde yürüttüklerini aktard. Ebedinolu, bu baarnn yakalanmasnda Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun kente ilikin alnacak bütün kararlarda kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile sürekli istiarelerde bulunmasndan kaynaklandn söyledi. Ebedinolu, öyle konutu:

Kent halknn bu süreçten en az zararla çkmas için gerekli temizlik ve hijyen temininden, salk çalanlarmzn çalma, ulam, barnma ve lojistik taleplerinin karlanmasna, sokaa çkma yasann uygulanmasndan, sanayi üretimi, tarmsal üretim faaliyetleri ve tedarik zincirlerinin aksamadan çalmasna kadar her alanda Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Sayn Güzelolu büyük bir sorumlulukla ve baar ile hizmet vermektedir. Özellikle yaanan bu süreçte ekonomik olarak olumsuz etkilenen kesimler ve ihtiyaç sahiplerine yaplan sosyal yardmlar bir can suyu oldu. Bu vesileyle Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakan Vekilimiz Sayn Hasan Basri Güzeloluna bu süreçteki liderlii ve gerçekletirdii hizmetler için ehrimiz adna içtenlikle teekkür ediyor, salk çalan kahramanlarmza ve tüm kamu görevlilerine minnet ve ükranlarmz sunuyoruz.

KAYIT DII 10 BN çYE NAKD ÖDENEK OLUTURULDU

Güzelolunun Valilik ile büyükehir imkan ve kabiliyetini tam bir koordinasyon içinde kullandna iaret eden Ebedinolu, unlar k

Ebedinolu, Diyarbakr Büyükehir Belediyesinin, esnafn yannda sigortasz çalan 10 bin kiiye 1000er lira yardm yapacan vurgulayarak, Meslek örgütleri temsilcileri olarak Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Güzeloluna bu süreçteki liderlii ve gerçekletirdii hizmetler için ehrimiz adna içtenlikle teekkür ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git