İş kadınından kütüphane!

Vali Münir Karaloğlu "İnşallah kütüphaneden gençlerimiz istifade eder. Oradan güzel gençler yetişir, vatanlarına, milletlerine, bayraklarına, ailelerine faydalı çocuklar olurlar" dedi.

Haberler 09.10.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Dicle ilçesinde bir hayrsever i kadn tarafndan kütüphane yaptrlacak.

Valilikte, ilçede yaplacak kütüphane için Vali Münir Karalolu, hayrsever i kadn Özlem Sevilmi ile Kültür ve Turizm l Müdürü Cemil Alp tarafndan protokol imzaland.

Vali Karalolu, kentte kültür ve sanatla ilgili yaplara önem verdiklerini belirterek, özellikle çocuklarn gidip rahat bir ekilde kitap okuyabilecei, ders çalabilecei mekanlarn kent için önemli olduunu söyledi.

Dicle ilçesinde bir kütüphane ihtiyaçlarnn bulunduunu, bu ihtiyac orada var olan bir binann dönüümü eklinde giderme konusunda karar verme aamasnda bulunduklar srada bir hayrseverden kütüphane yapmyla ilgili mesajn kendilerine iletildiini aktaran Karalolu, bundan duyduklar mutluluu belirtti.

KADININDAN KÜTÜPHANE

Karalolu, i insan rahmetli smail Hakk Aynann ei Özlem Sevilmi ile bu konuda bir protokol imzalayacaklarn kaydetti.

Kütüphanenin 3 ayda tamamlanarak ilçedeki gençlerin hizmetine sunulacan aktaran Karalolu, nallah kütüphaneden gençlerimiz istifade eder. Oradan güzel gençler yetiir, vatanlarna, milletlerine, bayraklarna, ailelerine faydal çocuklar olurlar. dedi.

Sevilmie teekkür eden Karalolu, bu tür protokollerin devamnn gelmesi temennisinde bulundu.

Karalolu, Diyarbakrda hem eitim hem kültür-sanat alannda bu ve benzeri hayrsever vatandalarn yapaca hayrlara ihtiyacmz var. diye konutu.

kadn Sevilmi de kütüphane yaptrma niyetlerinin olduunu, böyle bir ihtiyacn da bulunmas üzerine harekete geçtiklerini belirtti.

Sevilmi, en ksa zamanda kütüphaneyi tamamlamay hedeflediklerini kaydetti.

Ana Sayfaya Git