İşçiler buluştu

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Doğan, Diyarbakır’da üyelerle bir araya geldi

Haberler 23.12.2020 - 00:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hak Konfederasyonuna bal Öz Salk Sendikas Genel Bakan Yardmcs Süleyman Doan ve beraberindekiler, Diyarbakrdaki sendika üyeleriyle bir araya geldi.

Diyarbakrda üyeleriyle bir araya gelip sorun ve taleplerini dinleyen Öz Salk Sendikas Genel Bakan Yardmcs Süleyman Doan, Öz Salk Sendikasnn 27 ubat 2014 ylnda Hak Konfederasyonu çat altnda kurulduunu söyledi. Doan, Kuruluu gönden itibaren her geçen gün gücüne güç katarak üye saysn da artrarak salk i kolu her zaman zirvedeydi. Salk Bakanlnda u anda Türkiyede tek yetkili sendikayz. u anda toplu i sözlememiz devam etmekte. Hastane çalan tüm arkadalarmz, içi kardelerimiz u anda sözlememizden yararlanmakta.

ÖZ SALIK

Öncelikle hepsine hayrl, uurlu olsun diyorum. Yakn tarihte i kollarnn birlemesiyle 180 bin bandna yaklat. Ciddi anlamda bir büyüme saladk. u anda Türkiyenin en büyük 3üncü sendikasyz. Yine Aile çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda da çalan tek yetkili sendikayz. Burada da toplu i sözlemesi görümelerimiz devam etmekte. Yakn zamanda oradaki sözlemeyi de imzaladktan sonra içi arkadalarmz orada da toplu sözleme sevincine kavumu olacaklar. ki günlük bir program için Diyarbakrdaydk. Burada güzel programlar yaptk. Özellikle hastanede çalan içi arkadalarmzla bir araya gelerek onlarn yaam olduklar sorunlar bizzat görmü olduk. Bu konularla ilgili notlarmz aldk. Döner dönmez bunlarla alakal çalmalarmz yürüteceiz. Tabi Diyarbakr bizim için önemli bir bölge. Üye potansiyeli anlamnda ciddi anlamda da bir saymz mevcut. Yakn bir zamanda da burada da bir yap oluturmay planlyoruz. O yüzden Diyarbakr ziyadesiyle bizi memnun etti dedi.

Ana Sayfaya Git