İşçilere karpuz ikram yapıldı

Ak Parti Yenişehir İlçe Başkanı Kaya, inşaat işçilerine karpuz ikram etti Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Başkanı Nupelda Kaya inşaat işçilerini ziyaret ederek kendi eliyle kestiği karpuzu ikram etti. Başkan Kaya'nın kavurucu sıcaklarda ikram ettiği karpuz inşaat işçileri tarafından taktirle karşılandı.

Haberler 28.06.2021 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Yeniehir lçe Bakan Nupelda Kaya, kavurucu scaklarda inaatlarda çalan içileri ziyaret etti. Yeniehir ilçesi Aziziye Mahallesinde inaat içileri ile bir araya gelen Bakan Kaya, inaat içilerine karpuz ikramnda bulundu. çiler ile sohbet eden Kaya, içi ziyaretlerine haftalk olarak devam edeceini belirterek, Adalet ve Kalknma Partisi Yeniehir ailesi olarak yöre insanmz ile bir araya gelerek hal hatrlarn sorup talep ve önerilerini dinliyoruz. dedi.

çLERLE BULUTU

Bir süre içiler ile sohbet eden Bakan Kaya, içilere karpuz ikramnn ardndan inaat alanlarn gezdi. lk defa bir siyasetçinin inaata gelerek içileri ziyaret ettiini belirten çalanlar, Bakan Kayaya bu jestinden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git