İşçinin hazin ölümü

Bina inşaatında dış cephe boyası için vince bağlı iskeleden düşen işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri ağır yaralandı. Kayapınar ilçesinde yapımına devam edilen, Adli Tıp Grup Başkanlığı binasının inşaatında meydana geldi. Vince bağlı iskele ile binanın dış cephe boyasını yapan akraba işçiler Osman ve Yavuz Ataş, dengesini kaybederek, 4 kat yükseklikten zemine düştü. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Osman Ataş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Yavuz Ataş ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Haberler 29.05.2020 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Kayapnar ilçesindeki bina inaatnda vince bal iskeleden dengesini kaybedip, düen akraba içilerden Osman Ata (30) yaamn yitirdi, Yavuz Ata (44) ise ar yaraland.

Olay, dün sabah saatlerinde, Kayapnar ilçesinde yapmna devam edilen, Adli Tp Grup Bakanl binasnn inaatnda meydana geldi. Vince bal iskele ile binann d cephe boyasn yapan akraba içiler Osman ve Yavuz Ata, dengesini kaybederek, 4 kat yükseklikten zemine dütü.

SKELEDEN DÜTÜ

Haber verilmesi üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri, yapt kontrolde, Osman Atan hayatn kaybettiini belirledi. Ar yaralanan Yavuz Ata ise ilk müdahalenin ardndan ambulansla Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlarak tedaviye alnd.

OSMAN ATA ÖLDÜ

Atan salk durumunun ciddiyetini koruduu belirtildi. Osman Atan cansz bedeni de otopsi için morga götürüldü.

Öte yandan akraba olan 2 içinin yaknlar, olay yerine gelerek, sinir krizi geçirdi. çilerin beraber mesai yapt arkadalar ise yaananlar üzüntüyle izledi. Diyarbakr Cumhuriyet Basavcl, olayla ilgili soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git