İşe alım yalanı!

Merkez Bağlar Belediyesi, HDP İl Başkanlığı binası önünde oturma eylemi yapan ailelerden Celal Begdaş'ın belediyede işe alındığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Haberler 08.06.2020 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar Belediyesi, HDP l Bakanl binas önünde oturma eylemi yapan ailelerden Celal Begdan belediyede ie alndna yönelik iddialarn gerçei yanstmadn bildirdi.

Belediyeden yaplan açklamada, baz haber siteleri ve sosyal medya platformlarnda Begdan belediyede ie alnd yönünde haberlerin yer ald belirtildi.

çOCUU DAA KAçIRAN BABA

Söz konusu haberlerin evlatlarn terör örgütünden isteyen ailelerin hakl mücadelesini manipüle etmeye yönelik olduu belirtilen açklamada, unlar kaydedildi:

E ALINDII DDASINA YALANLAMA

Baz haber siteleri ve sosyal medya platformlarnda yer alan, Olu Yusuf Begdan HDPliler tarafndan daa kaçrldn ileri süren Celil Begda, parti binas önünde beklemeye balad günden ksa bir süre sonra Yüksek Seçim Kurulunun AK Partiye verdii Balar Belediyesinde temizlik içisi olarak ie alnd. Belediyedeki mesaisini parti binas önünde tamamlayan Begda, kapya yakn bir yerde oturarak, binaya giren kadnlara sinkafl küfürlerde bulunurken, haber takibi yapan gazetecilere de hakaretler yadryor. eklinde gerçei yanstmayan haber üzerine belediyemiz açklama gerei duymutur. Belediyemizin böyle bir personeli bulunmamaktadr. Söz konusu haber ve paylamlar, tamamen alg oluturmaya ve evlatlarn terör örgütünden isteyen ailelerin hakl mücadelesini manipüle etmeye yönelik olarak deerlendirmekteyiz.

Açklamada, kamuoyundan bu tür aslsz haber ve paylamlara itibar edilmemesi istendi.

Ana Sayfaya Git